Η Αλεξοπούλου για την λειτουργία ολιγομελών τμημάτων στα σχολεία της Αχαΐας

    Ημερομηνία:

    Την ανάγκη της  συνέχισης της λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Λυκείων στην Αχαΐα, που δεν εγκρίθηκαν για τη φετινή χρονιά, επεσήμανε σε επικοινωνία της, με την Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Ζέττα Μακρή και τον Γ. Γραμματέα Α/Βάθμιας, Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής κο Αλέξανδρο Κόπτση, η Βουλευτής Αχαΐας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου.

     

    Η Βουλευτής αναφέρθηκε στην αναστολή  της λειτουργίας αυτών των τμημάτων  σε  περιφερειακές σχολικές μονάδες  στο Νομό και ανέλυσε τις επιπτώσεις στην κοινότητα και στους  ίδιους  τους μαθητές.

    Η ανάγκη του ανασχεδιασμού του χάρτη των σχολικών μονάδων που επιχειρεί το Υπουργείο είναι σίγουρα επιβεβλημένη και εναρμονισμένη με τις ανάγκες τις κοινωνίας, ωστόσο η χρονική στιγμή και οι ιδιαίτερες συνθήκες που η πανδημία έχει δημιουργήσει, θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν κάποιες παρεκκλίσεις στον αρχικό σχεδιασμό, σε συγκεκριμένες περιοχές τόνισε η  Βουλευτής.

    Η ηγεσία του Υπουργείου διαβεβαίωσε την Βουλευτή  ότι τα αιτήματα για την λειτουργία ολιγομελών τμημάτων επανεξετάζονται με την δέουσα προσοχή.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στα 1.000 ευρώ τον χρόνο το κόστος από το κυκλοφοριακό για τους οδηγούς – Χάνουν πάνω από 10 ώρες στην κίνηση

    Περίπου πέντε 24ωρα το χρόνο ή 14 οκτάωρα εργασίας (δηλαδή πάνω...

    Επτά ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία της Ανατολικής Ευρώπης – H θέση της Πάτρας

    Επτά ελληνικά πανεπιστήμια βρίσκονται ανάμεσα στα κορυφαία της Ανατολικής Ευρώπης, σύμφωνα...

    Αυξάνεται η τιμή των καυσίμων από τον Ιανουάριο – Τι θα γίνει στην Ελλάδα

    Με την αυγή του 2026 οι οδηγοί σε κάποιες χώρες της Ευρωπαϊκής...

    Η Ριάνα χτίζει δύο brands-κολοσσούς: Fenty Beauty και Savage X Fenty ξεπερνούν τα $3 δισ. (pics)

    Η Ριάνα έγινε η πρώτη μαύρη γυναίκα παγκοσμίως που δημιούργησε δύο ξεχωριστές...