Η Alfa Romeo Tonale Hybrid και περιπολικό

    Ημερομηνία:

    Η Alfa Romeo και η ιταλική Αστυνομία συνεργάζονται για δεκαετίες καθώς η αυτοκινητοβιομηχανία προμηθεύει το Σώμα με περιπολικά.

    Αυτό ξεκίνησε από το 1951, όταν η εταιρεία έδωσε για πρώτη φορά στους «Carabinieri» το τζιπ 1900 M (γνωστότερο ως «Matta») και συνεχίζεται και στις ημέρες μας.

    Εφέτος, η Alfa Romeo θα παραδώσει 400 Tonale Hybrid τις οποίες θα μετατρέψει σε περιπολικά. Όπως έγινε γνωστό, τα πρώτα αυτοκίνητα θα αρχίσουν να διατίθενται εντός του Ιουλίου και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στο τέλος της χρονιάς.

    Η Alfa Romeo Tonale Hybrid και περιπολικό

    Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία όπου η ιταλική Αστυνομία θα έχει ένα crossover/SUV μοντέλο με σύστημα ήπιας υβριδικής διάταξης (48 Volt). To αμάξωμα των περιπολικών Tonale Hybrid θα είναι ενισχυμένο για να προσφέρει μεγαλύτερη προστασία στους αστυνομικούς και βαμμένο κατάλληλα. Φυσικά, στην οροφή του θα υπάρχει ο φάρος από φώτα LED και η σειρήνα.

    Η εταιρεία θα προσαρμόσει το εσωτερικό των αυτοκινήτων στις ανάγκες των στελεχών της Αστυνομίας κατά το έργο τους. Έτσι, θα οι συγκεκριμένες Tonale θα έχουν ειδικές θήκες για την τοποθέτηση του εξοπλισμού των αστυνομικών, θα υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για να μπορούν να κάθονται φέροντες πλήρη εξάρτηση, ενώ στο ταμπλό θα υπάρχει και ο αντίστοιχος εξοπλισμός ασύρματης επικοινωνίας.

    Η Alfa Romeo Tonale Hybrid και περιπολικό

    Θυμίζουμε ότι η Tonale Hybrid έχει τον τετρακύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρου ο οποίος αποδίδει 160 ίππους και μέγιστη ροπή 240 Nm. Ο ηλεκτροκινητήρας του συστήματος αποδίδει 20 ίππους και μέγιστη ροπή 55 Nm. Oι μπαταρίες έχουν ενεργειακή χωρητικότητα 0,8 kW.

    Τέλος, η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους εμπρός τροχούς μέσω του αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...