Η ανάρτηση του Γιώργου Χρανιώτη για το θάνατο της μικρής Όλγας

    Ημερομηνία:

    Έξαλλος ο Γιώγρος Χρανιώτης με τα ρατσιστικά σχόλια κάποιων για την 8χρονη Όλγα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο, όταν βαριά μετάλλικη πόρτα εργοστασίου στο Κερατσίνι έκλεισε πάνω της.

    Ο θάνατος του μικρού κοριτσιού σόκαρε όλη την Ελλάδα, αλλά το πιο φριχτό είναι ότι άνθρωποι περνούσαν δίπλα του την ώρα που ψυχορραγούσε χωρίς να κάνουν καμία προσπάθεια να το σώσουν.

    Η μικρή Όλγα ήταν Ρομά. Ορισμένοι αντί να σταθούν στον αποτρόπαιο τρόπο με τον οποίο μία αθώα ψυχή χάθηκε για πάντα, στέκονται στην καταγωγή της.

    Ο ηθοποιός, ακούγοντας και διαβάζοντας τα χυδαία σχόλια για το κοριτσάκι, έκανε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου ένα insta story, βάζοντας τους ρατσιστές στη θέση τους.

    giorgos

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...