Η ανάρτησή του Παύλου Μαρινάκη στο instagram για την γέννηση του γιου του

    Ημερομηνία:

    Πατέρας έγινε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος απέκτησε έναν γιο, τρία χρόνια μετά τον γάμο του με τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Κατερίνα Μαχαιριώτη.

    Τόσο η μητέρα όσο και ο γιος χαίρουν άκρας υγείας και ο Παύλος Μαρινάκης δεν κρύβει τη χαρά του. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μάλιστα, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του γιου του από το μαιευτήριο.

    «03.11.2023. Η καλύτερη ημέρα της ζωής μας. Από σήμερα ζούμε για εσένα. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν τα συναισθήματα αλλά και την αγάπη μας για τη μαμά μας που μου έκανε το καλύτερο δώρο της ζωής μου. Καλωσήρθες μπέμπη μας!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παύλος Μαρινάκης.

    Φλίγκος
    GLEARNET

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eρχονται αλλαγές στα στεγαστικά προγράμματα

    Στην επανεξέταση της στρατηγικής για τα στεγαστικά προγράμματα οδηγείται το...

    Ferrari F80: Το νέο επετειακό μοντέλο είναι ένα κινούμενο θαύμα

    Ferrari F80 Hybrid. Εθισμός στην ταχύτητα. Μηδαμινή αυτοσυγκράτηση στην...

    Εστιατόριο στη Βρετανία σερβίρει μόνο νερό και το πουλάει χρυσάφι

    Ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin έκανε αίσθηση παρουσιάζοντας το πρώτο...

    ΦΩΤΟ: Τα Ψηλαλώνια το 1930

    Από το αρχείο του Παναγή Μάμου