Η Angelina Jolie απολαμβάνει την φροντίδα από τα έξι της παιδιά

    Ημερομηνία:

    Η Angelina Jolie συνομιλεί με τo E! News’ Daily Pop για τη νέα της ταινία Those who whish me Dead και για το πώς την φροντίζουν τα παιδιά της.

    Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας με τo E! News’ Daily Pop, η 45χρονη ηθοποιός μίλησε για τη νέα της ταινία «Those who whish me Dead» και αστειεύτηκε ότι «πιθανότατα έχει έναν πολύ μεγάλο κατάλογο» όσον αφορά τους υποψήφιους μνηστήρες.

    «Είμαι μόνη εδώ και πολύ καιρό», πρόσθεσε ο Jolie με γέλια.

    Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, η οποία έχει τα παιδιά της ως προτεραιότητα από το διαζύγιο με τον Brad Pitt το 2016, ανέφερε επίσης ότι αισθάνεται «πολύ τυχερή» για τα «έξι πολύ ικανά παιδιά της»: τα 12χρονα δίδυμα Knox και Vivienne, καθώς και τις κόρες της, τη 14χρονη Shiloh και τη 16χρονη Zahara καθώς και τους γιούς της, τον 17χρονο Pax και τον 19χρονο Maddox.

    «Ξυπνάς και απλά αρχίζεις νιώθεις. Πρέπει κάθε μέρα να σιγουρευτώ ότι είναι εντάξει. Πρέπει να σιγουρευτώ ότι είναι ψυχικά εντάξει», είπε.

    Σε μια πρόσφατη συνέντευξή της στο Entertainment Weekly, η Jolie μίλησε επίσης για τον λόγο που δεν έχει κάνει σκηνοθετική απόπειρα από το First They Killed My Father του 201 .

    «Μου αρέσει η σκηνοθεσία, αλλά είχα μια αλλαγή στην οικογενειακή μου κατάσταση που δεν μου επέτρεψε να σκηνοθετήσω για μερικά χρόνια», είπε. «Χρειάστηκα να κάνω πιο σύντομες δουλειές και να είμαι σπίτι περισσότερο, έτσι επέστρεψα κάνοντας μερικές δουλειές».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα 4 ζώδια που τείνουν να ραγίζουν καρδιές

    Μερικά ζώδια έχουν τη φήμη ότι αφήνουν πίσω τους… ραγισμένες καρδιές!...

    Γιατί νιώθουμε τόσο άγχος χωρίς το κινητό μας;

    Μελέτη του 2017 που εξέτασε 145 πρωτοετείς φοιτητές ιατρικής...

    Sex therapy: 7 tips από τους ειδικούς για να ξυπνήσει ξανά το πάθος στην κρεβατοκάμαρα

    Είναι πικρή διαπίστωση ότι ο χρόνος είναι σύμμαχος της...

    Μοσχαρίσια στηθοπλευρά στη γάστρα με πουρέ από ασπρομύτικα φασόλια

    Ο Λουκάς Μάιλερ, ταξιδεμένος, διορατικός κι αισθαντικός μάγειρας, στα...