Η Αννα Κορακάκη προκρίθηκε στον τελικό στα 25μ πιστόλι

    Ημερομηνία:

    Η Άννα Κορακάκη  μετά τον τελικό στα 10μ με αεροβόλο πιστόλι, προκρίθηκε και στον τελικό των 25μ. σπορ πιστόλι των γυναικών όπου στις 08:00 θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε το 2016 στο Ρίο.

    Με το πρώτο κομμάτι του προκριματικού (30 βολές ακριβείας) που διεξήχθη το πρωί της Πέμπτης να βρίσκει την Άννα στη 2η θέση με 294/300, στο σημερινό δεύτερο κομμάτι (ταχείες βολές) έκανε 290/300. Συγκεκριμένα είχε 97/100 στην πρώτη σειρά, 95/100 στη δεύτερη και 98/100 στην τρίτη. Κι έτσι συνολικά με 584/600 και 24 κεντρικά δεκάρια πήρε την πρόκριση ως έκτη στον τελικό.

    Οι 8 αθλήτριες θα επιστρέψουν στις 08:00 όπου θα έχουν μία πεντάδα βολών κι εκεί οι τέσσερις τελευταίος βγαίνουν εκτός, οι δύο πρώτες διεκδικούν το χρυσό και η 3η με την 4η το χάλκινο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Οι 5 πιο επικίνδυνες παραλίες του κόσμου – Εσείς θα τολμούσατε να κολυμπήσετε εκεί;

    Οι παραλίες συχνά αποτελούν συνώνυμο της ξεκούρασης και της...

    Μνημόσυνο για τον Γιώργο Λυγγερίδη, 2 χρόνια μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του

    Με έντονα συναισθήματα πένθους και συγκίνησης, γονείς, συγγενείς, φίλοι...

    Πάτρα: Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης με βουλευτές

    Ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Βλάσσης, είχε...

    Πάτρα: Δώρο δια χειρός Ελένης Μαρινάκη

    Δια χειρός Ελένης Μαρινάκη ήταν το αναμνηστικό δώρο που...