Η Αννα Μαστοράκου στον ΟΛΠΑ

    Ημερομηνία:

    Επίσκεψη-ενημέρωση στον Οργανισμό Λιμένος Πατρών από τον, πρώην πλέον, διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΛΠΑ Παναγιώτη Τσώνη είχε στις 19 Ιουνίου η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών και υποψήφια με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριου Φαρμάκη, Αννα Μαστοράκου.

    Ο Π. Τσώνης, λίγο πριν αναλάβει τα νέα του καθήκοντα ως αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς, ενημέρωσε την Αννα Μαστοράκου για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Λιμάνι τη Πάτρας και τον σχεδιασμό που υπάρχει. Συγκεκριμένα, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες-γνωμοδοτήσεις για το εμπορικό τμήμα του Λιμανιού, τις εγκαταστάσεις για το LNG και τη Μαρίνα τουριστικών σκαφών στο τμήμα από Αγίου Νικολάου έως Αστιγγος, ενώ οριοθετήθηκε ο χώρος για τα υδροπλάνα και το ποιες εγκαταστάσεις του επιβατικού σταθμού «Π. Κανελλόπουλος» θα χρησιμοποιούνται για τα πληρώματα και τους επιβάτες.

    Η μεγάλη βαρύτητα πρέπει να πέσει τώρα στο θέμα της κρουαζιέρας, το οποίο χρειάζεται μια διετία για να αποδώσει, πλην όμως τα οφέλη για την πόλη και την περιοχή θα είναι πολλαπλά. Απαιτείται, όμως, να υπάρχει ένας συντονιστής που θα έχει το γενικό πρόσταγμα γιατί θα απαιτηθεί να συνδράμουν Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας-Δήμος Πατρέων-τουριστικοί πράκτορες-ιδιοκτήτες λεωφορείων-ΚΤΕΛ-Επιμελητήρια-Εμπορικός Σύλλογος Πατρών, καθώς και άλλοι, γιατί το διακύβευμα είναι αρκετά μεγάλο.

    Φλίγκος

    Η Αννα Μαστοράκου θα είναι φυσικά σε συνεχή συνεργασία και με τη νέα διοίκηση του ΟΛΠΑ.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κατερίνα Καινούργιου: Η πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου και οι νέοι συνεργάτες

    Η Κατερίνα Καινούργιου επιστρέφει στον Alpha για 5η χρονιά, από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις...

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ! Κλέβουν στην αντλία… και δεν το παίρνει κανείς χαμπάρι!

     Πρώτη είδηση την περασμένη εβδομάδα τα «κόλπα» ιδιοκτητών πρατηρίων...

    ΠΑΤΡΑ: “Πρωταθλήτρια” στις τιμές φοιτητικών σπιτιών – Αύξηση 55% σε μια πενταετία

    Με την άνοδο των τιμών στα φοιτητικά σπίτια να φτάνει μέσα...