Η Άντζελα Δημητρίου αγκαλιά με τη νεογέννητη εγγονή της

    Ημερομηνία:

    Ξανά γιαγιά έγινε η Άντζελα Δημητρίου, αφού η κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

    Το απόγευμα της Τρίτης 1η Αυγούστου, η λαϊκή τραγουδίστρια ανέβασε στο Instagram τα πρώτα στιγμιότυπα του μωρού. Η ίδια απαθανατίστηκε μέσα από το μαιευτήριο να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο εγγόνι της, μπροστά από μία δέσμη με ροζ μπαλόνια.

    «Ένας αστείρευτος πηγαίος έρωτας που γέμισες τις καρδιές μας με την γέννηση σου. Αγγελούδι μας καλώς ήρθες, Όλγα με έκανες πολύ ευτυχισμένη» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της και στη συνέχεια ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό του μαιευτηρίου.

    Σύμφωνα με την εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», η μικρή θα πάρει δύο ονόματα «Μιχαέλα – Αγγελική». Η Άντζελα Δημητρίου είναι συγκινημένη και πολύ ευτυχισμένη για την εγγονή της που ήρθε στον κόσμο.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Με χρυσά φτερά και μήνυμα «take our history back» η Μαίρη Χατζηπαύλου στον διαγωνισμό Miss Universe

    Παρά τα αλλεπάλληλα περιστατικά που είχαν απειλήσει να επισκιάσουν...

    Πάτρα: Σαν σήμερα “έφυγε” ο Κωστής Στεφανόπουλος

    Εγραψε ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Μπουρδούλης: Κωνσταντίνος...