Η Άντζελα Δημητρίου με ολόσωμο μαγιό στα 70 της – «Και μην ακούσω τίποτα» έγραψε

    Ημερομηνία:

    Η

    ποζάρει με μαγιό και κάνει λογοπαίγνιο στην ανάρτησή της, με τον τίτλο του νέου της τραγουδιού «Και μην ακούσω τίποτα». Η «Λαίδη» του ελληνικού πενταγράμμου δημοσιοποίησε φωτογραφίες της από παραλία και απέσπασε εκατοντάδες σχόλια και likes από θαυμαστές που εντυπωσιάστηκαν από τη σιλουέτα που διατηρεί.

    Η Άντζελα Δημητρίου φροντίζει τον εαυτό της και διατηρείται σε άψογη φόρμα. Αυτή την περίοδο χαλαρώνει και απολαμβάνει την επιτυχία του νέου της τραγουδιού. Στις εικόνες που ανέβασε στο Instagram, στέκεται απέναντι από τον φωτογραφικό φακό, χωρίς να αποκαλύψει την παραλία που βρισκόταν.

    Στις 18 Αυγούστου του 2024, η Άντζελα Δημητρίου έκλεισε τα 70 της χρόνια και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη, καθώς πέρα από την κόρη της, Όλγα Κουρτάκη, χαίρεται όμορφες στιγμές μαζί με την εγγονή της Μιχαέλα, η οποία έχει μπει για τα καλά στην καρδιά της και στην καθημερινότητά της.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Να συνεχιστεί το Πρόγραμμα Γυμναστικής ζητούν μέλη των τριών ΚΑΠΗ – Επιστολή στον Δήμαρχο

    Ανοικτή επιστολή-παράκληση απευθύνουν δημοσίως στον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα...

    Παρουσιάστηκε ο αφιερωματικός τόμος «Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών»

    Εκδήλωση παρουσίασης του αφιερωματικού τόμου «Το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών»...

    Φυλακές Αγίου Στεφάνου: Εντοπίστηκαν 8 αυτοσχέδια μαχαίρια- Σύλληψη 30χρονου κρατουμένου

    Το πρωί της Δευτέρας (08.12.25), κατά τη διάρκεια ελέγχου...

    Καλάβρυτα: Ο Δήμαρος Θ. Παπαδόπουλος ζητά σεβασμό στον Οδοντωτό και τον ιστορικό του ρόλο (Φωτο)

    Δεν θα επιτρέψουμε ο Οδοντωτός να περιβάλλεται από δυσπιστία...