Η Άντζελα Δημητρίου μπέρδεψε την Κατερίνα Λιόλιου με την Ζόζεφιν: «Δεν φταίω εγώ, όλες ίδιες είστε»

    Ημερομηνία:

    Μία απίστευτη γκάφα την οποία όμως έσωσε γρήγορα, έκανε η Άντζελα Δημητρίου, η οποία αποκάλεσε την Ζόζεφιν ως Κατερίνα Λιόλιου.

    Η Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε στην απονομή πλατινένιου album του Πέτρου Ιακωβίδη το βράδυ της Δευτέρας (17.02.2025). Τη στιγμή που είδε την Ζόζεφιν και θέλοντας να την συγχαρεί για το ταλέντο της, της είπε: «Κατερίνα Λιόλιου σκίζεις».

    Τότε η Ζόζεφιν της απάντησε: «Άντζελά μου, είμαι η Ζόζεφιν», με την μεγάλη ντίβα του ελληνικού τραγουδιού να απαντά με χιούμορ «Δεν φταίω εγώ, είστε όλες ίδιες».

    Το χιουμοριστικό περιστατικό περιέγραψε ο Γιώργος Τσαλίδης που βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Happy Day».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    To «παιχνίδι» των εταιρειών κινητής με τις ανανεώσεις συμβολαίων

    Μπροστά σε ένα φαινόμενο που κρατάει τις ρίζες του...

    Διάσημη ηθοποιός με μελαχρινή καλλονή! Όλο το πικάντικο παρασκήνιο!

    Λένε πως κάθε χωρισμός είναι και μια νέα αρχή!...

    30 Ιανουαρίου 2015 Η αλυσίδα fast food Shake Shack κάνει...

    ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Riviera Tower: Ψήλωσε κι άλλο ο ουρανοξύστης – Αντίστροφη μέτρηση για την ολοκλήρωση, 10 όροφοι απομένουν

    Ένα εντυπωσιακό έργο είναι έτοιμο να ολοκληρωθεί στο Ελληνικό, με...