Η απόφαση του Ειρηνοδικείου για κούρεμα χρέους 900.000 ευρώ

    Ημερομηνία:

    Τεράστιο ήταν το οικονομικό βάρος αφαίρεσε πάνω από έναν πρώην έμπορο του Πύργου το Ειρηνοδικείο της πόλης με μια απόφαση για «κούρεμα» ποσού που αγγίζει τις 900.000 ευρώ.

    Όπως αναφέρει το ilialive.gr, η απόφαση που εκδόθηκε πρόσφατα από το ποσό των 930.570 ευρώ «κούρεψε» το ποσό των 897.266 ευρώ και έτσι ο οφειλέτης καλείται να πληρώσει το ποσό των 33.304 ευρώ σε είκοσι χρόνια με δόση που δεν ξεπερνά τα 140 ευρώ και με τριετή περίοδο χάριτος… Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως προστατεύτηκε και η ακίνητη περιουσία του οφειλέτη.

    Συγκεκριμένα σε ότι αφορά την υπόθεση, με την απόφαση αυτή του Ειρηνοδικείου Πύργου ρυθμίστηκαν οι οφειλές του εν λόγω πρώην εμπόρου του Πύργου, σύμφωνα με το Ν. 3869/10. Ειδικότερα, ο οφειλέτης, χρωστούσε σε τραπεζικά ιδρύματα το ποσό των 930.570 ευρώ. Μετά από την απόφαση θα πληρώσει 33.304 ευρώ, σε μηνιαίες δόσεις ύψους 138,77 ευρώ, με χρονική διάρκεια 20 ετών.

    Μάλιστα, το Δικαστήριο έδωσε περίοδο χάριτος τριών ετών στον οφειλέτη και έτσι η καταβολή των δόσεων θα ξεκινήσει από το 2026.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    My street: Δείτε πόσες αναφορές έχουν γίνει για τον Δήμο Πατρέων

    Περισσότεροι από 33.000 πολίτες έχουν ήδη κατεβάσει την εφαρμογή...

    ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΑΧΑΪΑ: “Εφυγε” ο Αρης Τυλιγάδης

    Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην Αιγιαλεία και σε ολόκληρη την Αχαΐα...

    Πολύτεκνοι: Τα τέσσερα σημεία που φέρνουν αλλαγές στο φορολογικό τοπίο – Το όφελος για τις οικογένειες

    Σε τέσσερα ανέρχονται τα κύρια νέα στοιχεία που φέρνουν...

    Ελληνοτουρκική δοκιμασία στη Νέα Υόρκη – Εν μέσω τριβών το ραντεβού Μητσοτάκη με Ερντογάν

    Υπό το πρίσμα νέων δεδομένων θα διεξαχθεί, όπως γίνεται...