Η Χάιντι Κλουμ φόρεσε μπικίνι και απολαμβάνει τον ήλιο – Δείτε φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Η Χάιντι Κλουμ, το γερμανικής καταγωγής σούπερ μόντελ, μοιράστηκε πρόσφατα στο Instagram μια φωτογραφία της να λιάζεται στον ήλιο, φορώντας ένα κίτρινο μπικίνι, ενώ ήταν ξαπλωμένη στο γρασίδι. Η λεζάντα της ανάρτησης έγραφε «επιτέλους λίγη ηλιοφάνεια», δείχνοντας πως το μοντέλο περίμενε με ανυπομονησία να έρθει ο ζεστός καιρός.

    Η 49χρονη, η οποία δεν είναι άγνωστη στο να επιδεικνύει την καλή σωματική της διάπλαση, έδειχνε εντυπωσιακή στη φωτογραφία, καθώς απολάμβανε τη ζεστασιά του ήλιου.

    ICECAP

    Όπως ήταν αναμενόμενο, οι ακόλουθοι της Κλουμ, έσπευσαν να την κατακλύσουν με κομπλιμέντα, με πολλούς να θαυμάζουν την ομορφιά της που αψηφά την ηλικία της. Η ανάρτηση συγκέντρωσε γρήγορα χιλιάδες likes και σχόλια, με τους θαυμαστές να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για το σούπερ μόντελ.

    Δείτε τις φωτογραφίες

    341568637_255090940294539_3210027063531119429_n
    327725793_1279846455954147_1961421798817661604_n
    Φλίγκος

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κέιτ Μίντλετον: Το βασιλικό πρωτόκολλο την «κράτησε» και δεν πήγε στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου

    Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ παρευρέθηκε την κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου, που πραγματοποιήθηκε...

    Οι νέες δηλώσεις της Ντορέττας Παπαδημητρίου για το Πάσχα με τον Γιώργο Γεροντιδάκη: «Πέρασα πολύ ωραία»

    Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι μία καλλιτέχνιδα που προτιμά να απασχολεί τα...

    ΡΕΤΡΟ: Οταν το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αποθέωνε…. τον Ιωάννη Μεταξά – ΦΩΤΟ

    Την προπαραμονή της εργατικής πρωτομαγιάς του 1939, καταφθάνει στην...