Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στην πρώτη δοκιμαστική πτήση με υδροπλάνο

    Ημερομηνία:

    Στην πρώτη δοκιμαστική πτήση, με υδροπλάνο της Hellenic Seaplanes, από το υδάτινο πεδίο του Λαυρίου, πέταξε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου.

    Η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσεβσχετικά:

    «Πρόκειται για μια σημαντική ημέρα για τις Μεταφορές της Ελλάδας, καθώς η ανάπτυξη δικτύου υδατοδρομίων αποτελεί στόχο για την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

    Μέχρι το καλοκαίρι, άλλωστε,  θα έχουν εκκινήσει δρομολόγια στη Δυτική Ελλάδα και συγκεκριμένα πλήρως ενεργή θα είναι η γραμμή Πάτρα – Κέρκυρα – Παξοί, δεδομένου ότι τα υδατοδρόμια αυτά είναι αδειοδοτημένα.

    Ταυτόχρονα, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών θα συμβάλλει καθοριστικά, ώστε να δημιουργηθεί στη χώρα ένα πλήρες, σύγχρονο δίκτυο Υδατοδρομίων και Υδάτινων πεδίων, με αναπτυξιακή προοπτική και πολλαπλά οφέλη για την ελληνική οικονομία.

    Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ενισχύει σημαντικά τον Τουρισμό στη νησιωτική χώρα, παρέχοντας ασφαλείς μεταφορές».

    Στην πτήση επέβαινανο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υφυπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Παππάς και ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Ανδρέας Νικολακόπουλος.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερωτική επιθυμία: Πέντε τρόποι να βρεθεί λύση όταν μόνο ο ένας θέλει σεξ

    Υπάρχουν κανόνες και κανονικότητες στη σχέση ενός ζευγαριού, ιδίως...

    Πανεύκολη συνταγή για νόστιμα και θρεπτικά λαζάνια με σπανάκι

    Αυτή η συνταγή αυτή για λαζάνια με σπανάκι είναι...

    Γιατί οι ευτυχισμένοι άνθρωποι μυρίζουν διαφορετικά

    Περπατάτε στο δρόμο και προσπερνάτε κάποιον που χαμογελά και...