Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στις Τελωνειακές Υπηρεσίες

    Ημερομηνία:

    Η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Τελωνείο Πατρών και τη Διεύθυνση Τελωνειακής Περιφέρειας Αχαΐας.

    Την Αχαιή υποψήφια βουλευτή, υποδέχθηκαν ο Διευθυντής του Τελωνείου Πατρών κ. Διονύσιος Μαρκόπουλος και ο Διευθυντής της Τελωνειακής Περιφέρειας Αχαΐας κ. Αριστείδης Μυλωνάς και συζήτησαν μαζί της για τα ζητήματα της λειτουργίας και των δύο υπηρεσιών.

    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη προχώρησε στην ψηφιοποίηση των συναλλαγών με τα τελωνεία, εντάσσοντας τις υπηρεσίες τους, μεταξύ των οποίων η Τελωνειακή Περιφέρεια Αχαΐας, στην ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πολιτών.

    Επίσης με νόμο που ψηφίστηκε από τη Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών ενέταξε τις τελωνειακές οφειλές, στο νέο πλαίσιο ευνοϊκών ρυθμίσεων της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

    Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στις Τελωνειακές Υπηρεσίες

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Πότε θα γίνει το έκτακτο Περιφερειακό Συμβούλιο για τους αγρότες

    Την ερχόμενη Δευτέρα θα διεξαχθεί το έκτακτο περιφερειακό συμβούλιο...

    Τσίπρας: Παρέμβαση για τους αγρότες

    «Έχουν δίκιο οι αγρότες που εξεγείρονται;» αναρωτιέται ο Αλέξης...

    Πάτρα: Το καθιερωμένο «Ηπειρώτικο Παζάρι Χριστουγέννων»

    Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών και η Εφορία Κυριών προσκαλούν...

    Ολυμπία Οδός: Ανοιχτά για δύο ώρες τα διόδια στον Πύργο από τους αγρότες

    Για δύο ώρες, σκοπέυουν να κρατήσουν ανοιχτά τα διόδια...