Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου

    Ημερομηνία:

    Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου και συναντήθηκε με γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και εργαζομένους, συζητώντας μαζί τους για τα ζητήματα λειτουργίας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

    Το Νοσοκομείο Αιγίου είναι ένα από τα 68 νοσοκομεία της χώρας που, με απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη, μπήκαν στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης κόστους 260 εκατ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ και το Ταμείο Ανάκαμψης. Στόχος της αναβάθμισης του Νοσοκομείου Αιγίου, είναι η ενεργειακή εξοικονόμηση και η συντήρηση των υποδομών.

    Στις προτεραιότητες του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας για την υγεία την επόμενη τετραετία είναι, εκτός άλλων, η αύξηση του προϋπολογισμού, η ενίσχυση του νοσηλευτικού προσωπικού κατά 10.000 εργαζόμενους, ο ψηφιακός μετασχηματισμός της υγείας, η μείωση του χρόνου αναμονής σε εξωτερικά ιατρεία και χειρουργικές πράξεις και η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός 80 ακόμα νοσοκομείων, 156 Κέντρων Υγείας, 315 Μονάδων Τηλεϊατρικής και 25 σύγχρονων Κέντρων Αποκατάστασης.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Στο αεροδρόμιο με νεαρή ξανθιά ο πρώην της Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

    Στο αεροδρόμιο της πόλης Κατάνια, στη Σικελία, «τσάκωσε» ο φακός της...

    Ο γιος του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, Μάικλ, παντρεύτηκε τη Σοφία Πούλος

    Έντονο άρωμα Ελλάδας είχε ο γάμος του γιου του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη με...

    ΓΕΜΗ: Από 1η Σεπτέμβρη αυστηρές προθεσμίες, ηλεκτρονικές διαδικασίες και τέλος στα… παλιά πιστοποιητικά

    Αποκλειστικά ηλεκτρονικές διαδικασίες, πλήρως οριοθετημένες προθεσμίες, ενιαίο κόστος τελών,...

    Δίκη «μαμούθ» με 115 κατηγορούμενους – Στο εδώλιο τα μέλη 14 εγκληματικών ομάδων στη Θεσσαλονίκη

    Ξεκίνησε σήμερα Τρίτη 1 Ιουλίου στη Θεσσαλονίκη η δίκη 115...