Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Κέντρο Πρώτης Απασχόλησης της ΔΥΠΑ

    Ημερομηνία:

     

    Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου επισκέφθηκε τα γραφεία της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης Πατρών και συναντήθηκε με τον διευθυντή του Κέντρου Προώθησης Απασχόλησης κ. Ζαχαρία Τοκατλίδη και τους εργαζομένους της υπηρεσίας.

    Η Αχαιή υποψήφια βουλευτής συζήτησε με τον κ. Τοκατλίδη για τα προγράμματα του Υπουργείου Εργασίας που αφορούν στην προώθηση της απασχόλησης, στην περιοχή της Αχαΐας.

    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με οδηγό το πρόγραμμα «Δουλειές ξανά» έκανε σημαντικές τομές στην απασχόληση, δίνοντας κίνητρα για την καταπολέμηση της ανεργίας, κάτι που αποδεικνύεται από τους δείκτες σύγκρισης με τα προηγούμενα χρόνια. Από το 17,2 % το 2019 η ανεργία μειώθηκε στο 10,8 % τον Ιανουάριο του 2023 και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας σειράς μέτρων, όπως η επιδότηση της εργασίας για τους ανέργους που βρίσκουν θέσεις απασχόλησης, η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 780 ευρώ, που είναι η τρίτη μέσα σε αυτήν τη τετραετία διακυβέρνησης, καθώς και η σωστή αξιοποίηση όλων των προγραμμάτων απασχόλησης που επιδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Το στοίχημα της νέας τετραετίας είναι περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας, κάτι που αποτελεί προσωπική δέσμευσή μας.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Άγιος Ανδρέας και τα έθιμα που σχετίζονται με τη γιορτή του

    Ο Άγιος Ανδρέας είναι ο προστάτης των ψαράδων και των γεωργών....

    Αυτά τα 6 ζώδια επιλέγουν τη συγχώρεση αντί για την εκδίκηση

    Το πιθανότερο είναι ότι κάποια στιγμή στη ζωή σας, ...

    Μια δικηγόρος διαζυγίων γράφει για τα τρία πιο κοινά λάθη των αντρών που οδηγούν στη διάλυση ενός γάμου

    Κάθε σχέση είναι μοναδική, ωστόσο μια δικηγόρος που αναλαμβάνει...

    Εσύ ποιους έχεις βιώσει; – Αυτοί είναι οι 11+1 τύποι οργασμών

    Ο οργασμός, αδιαμφισβήτητα είναι ο πιο βασικός λόγος που...