Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στον ΑΝΤ1: Ο ΣΥΡΙΖΑ «ψαρεύει» στα θολά νερά των άκρων

    Ημερομηνία:

    Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τη δημοσιογράφο Μαρία Σαράφογλου.

    Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «ψαρεύει» στα θολά νερά των άκρων, αφού επέλεξε να μη ψηφίσει καμία νομοθετική παρέμβαση για τον αποκλεισμό από τις εκλογές των μελών της Χρυσής Αυγής, που καταδικάστηκαν για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

    Οι Έλληνες πολίτες, τόνισε η κα Αλεξοπούλου αισθάνονται ασφαλείς σε μια ισχυρή Ελλάδα με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, γι’ αυτό χρειάζεται η συμμετοχή όλων μας, ώστε να δοθεί το μήνυμα από την πρώτη κάλπη. Σε ερώτηση της δημοσιογράφου Μαρίας Σαράφογλου για την οικονομία, η Αχαιή υποψήφια βουλευτής τόνισε, ότι προτεραιότητα του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη νέα τετραετία, είναι οι αυξήσεις μισθών, ώστε οι καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας, με ανάπτυξη και επενδύσεις,να μειώσουν πιο πολύ την ανεργία και να δημιουργηθούν νέες θέσεις, παραπάνω από τις 300.000 που πετύχαμε την πρώτη τετραετία.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΟΝΑΝΟΣ: Δράσεις για την προστασία της παραλίας από τα σκουπίδια

    Εγραψε ο αναπληρωτής Περιφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος: Η Ναυτική εβδομάδα ,...

    ΟΠΕΚΕΠΕ: Αρχίζει το «μεγάλο κυνήγι» της ΑΑΔΕ για την ανάκτηση των παράνομων επιδοτήσεων – Πώς θα κινηθεί η ειδική ομάδα

    Το δύσκολο έργο της ανάκτησης των «κλεμμένων» επιδοτήσεων του ΟΠΕΚΕΠΕ, αναλαμβάνει...

    ΠΑΤΡΑ: Τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων! Εκσφενδονίστηκε δικυκλιστής – ΦΩΤΟ

    Τροχαίο στην ΑΚτή Δυμαίων της Πάτρας με τραυματισμό οδηγού...