Η διασωστική λέμβος και η «Ήρα» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε ετοιμότητα στο κάψιμο του καρνάβαλου – ΒΙΝΤΕΟ

    Ημερομηνία:

    Η νύχτα έγινε μέρα στον μώλο του Αγίου Νικολάου, όπου δεκάδες χιλιάδες θεατές συγκεντρώθηκαν για την τελετή καύσης του καρνάβαλου, μέσα σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό με φώτα, μουσική και πυροτεχνήματα.

    Ξεχωριστή και ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία της διασωστικής λέμβου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η οποία παρέμεινε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης σε συνεχή επιτήρηση από θαλάσσης, διασφαλίζοντας την ασφάλεια των παρευρισκομένων και των συμμετεχόντων.

    Η ναυαγοσωστική ομάδα, με τη διασωστική σκύλο ναυαγοσώστη Ήρα να βρίσκεται εν πλω πάνω στη λέμβο, κερδίζοντας τα βλέμματα και ενισχύοντας το αίσθημα ασφάλειας.

    Η διασωστική λέμβος και η «Ήρα» του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σε ετοιμότητα στο κάψιμο του καρνάβαλου - ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Meteo: Πού καταγράφηκαν οι μεγαλύτερες ριπές ανέμου στην Πάτρα

    Πίνακα με τις 8 ισχυρότερες ριπές που καταγράφηκαν σήμερα...

    Πάτρα: Ήθελε να ταξιδέψει με αρχαία νομίσματα

    Τις απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθη ένας 57χρονος ημεδαπός για...

    Περιοδεία στη Δυτ. Αχαΐα για τον Ιάσονα Φωτήλα – ΦΩΤΟ

    Σε ανάρτησή του ο υφυπουργός Πολιτισμού , βουλευτής Αχαΐας...