Η δημοτική αρχή Πάτρας στο πλευρό των συνταξιούχων – φωτό

    Ημερομηνία:

    Αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής, με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Διονύση Πλέσσα, συμμετείχε σήμερα το πρωί, στο συλλαλητήριο των συνταξιούχων απ’ όλη την Δυτική Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Γεωργίου.

    Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία Δυτικής Ελλάδας, συνεχίζοντας τον αγώνα, για αξιοπρεπείς συντάξεις και ουσιαστικά μέτρα στήριξης.

    Η Δημοτική Αρχή, στηρίζοντας τον αγώνα τους, διεκδικεί μαζί τους, πραγματικές λύσεις στα χρονίζοντα προβλήματά τους, άμεσα μέτρα ενάντια στην ακρίβεια, με πραγματικές αυξήσεις σε όλους τους συνταξιούχους στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, καταβολή των αναδρομικών της 13ης και 14ης σύνταξης και παράλληλα, ουσιαστική ενίσχυση του Δημόσιου Συστήματος Υγείας, με άμεσες προσλήψεις γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού σε όλες τις δομές.

    Η δημοτική αρχή Πάτρας στο πλευρό των συνταξιούχων - φωτό Η δημοτική αρχή Πάτρας στο πλευρό των συνταξιούχων - φωτό

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η ΒΙΚΟΣ COLA στη φανέλα της μεγαλύτερης ομάδας μπάσκετ της Πάτρας! Μπράβο στην εταιρεία αναψυκτικών

    Η εταιρεία ΒΙΚΟΣ Cola η οποία πρωταγωνιστεί στον χώρο...

    Κρίση στο γάμο του εφοπλιστή Αλέξανδρου Σαρακάκη και της Ρενάτας Καρρά

    Eνα από τα πιο ωραία, ταιριαστά και μέχρι πρότινος...

    Δυτική Ελλάδα: Την Παρασκευή η κηδεία του 24χρονου

    Βαρύ πένθος έχει σκορπίσει στην οικογένεια και τους φίλους...