Η Δράκου στην 4η θέση στο μίτινγκ της Ρώμης

    Ημερομηνία:

    Έπεσε, το Σάββατο (28/6), η αυλαία του διεθνούς μίτινγκ Sette Colli που φιλοξενήθηκε στη Ρώμη, με τον Στέργιο Μπίλλα στα 50μ. πεταλούδα και την Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο να τερματίζουν στην τέταρτη θέση.

    Στα 50μ. πεταλούδα ο Στέργιος Μπίλας τερμάτισε ταυτόχρονα με τον Γερμανό Λούκα Νικ Αρμπρούστερ σε χρόνο 23.41 και κατετάγη τέταρτος. Την πρώτη θέση πήρε ο Ελβετός παγκόσμιος πρωταθλητής Νόε Πόντι με 22.74 και ακολούθησαν ο Ρώσος Εγκόρ Κορνέφ με με 23.11 και ο Αιγύπτιος Αμπντελραχμάν Ελαραμπί με 23.21.

    Με χρόνο 25.22, η Πατρινή Νόρα Δράκου κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 50μ. ελεύθερο. Στο πιο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η 19χρονη Ιταλίδα Σάρα Κέρτις με 24.74, ενώ τα 25 δευτερόλεπτα «κατέβηκε» και η συμπατριώτισσά της Σίλβια Ντι Πιέτρο (24.81). Τρίτη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πέτρα Σενάνσκι από την Ουγγαρία με 25.02.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΟΡΝΕΙΑ: 300 ευρώ η ώρα στην Πάτρα… με ερωτικό βοήθημα!

      Είναι γνωστό ότι το ζωντανό διαδικτυακό στριπτίζ, το κοινώς...

    Η «γκρίζα αγορά» φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας

    «Φάε ό,τι γουστάρεις και χάσε κιλά και λίπος». Με αυτή...

    Ρευματοκλοπές: «Καπέλο» 60 ευρώ τον χρόνο σε κάθε νοικοκυριό – «Σαφάρι» 50.000 ελέγχων

    Στα 60 ευρώ εκτιμάται ότι ανέρχεται η ετήσια επιβάρυνση στους...