Η Δράκου στην 4η θέση στο μίτινγκ της Ρώμης

Ημερομηνία:

Έπεσε, το Σάββατο (28/6), η αυλαία του διεθνούς μίτινγκ Sette Colli που φιλοξενήθηκε στη Ρώμη, με τον Στέργιο Μπίλλα στα 50μ. πεταλούδα και την Νόρα Δράκου στα 50μ. ελεύθερο να τερματίζουν στην τέταρτη θέση.

PHILOXENIA

Στα 50μ. πεταλούδα ο Στέργιος Μπίλας τερμάτισε ταυτόχρονα με τον Γερμανό Λούκα Νικ Αρμπρούστερ σε χρόνο 23.41 και κατετάγη τέταρτος. Την πρώτη θέση πήρε ο Ελβετός παγκόσμιος πρωταθλητής Νόε Πόντι με 22.74 και ακολούθησαν ο Ρώσος Εγκόρ Κορνέφ με με 23.11 και ο Αιγύπτιος Αμπντελραχμάν Ελαραμπί με 23.21.

Με χρόνο 25.22, η Πατρινή Νόρα Δράκου κατέλαβε την τέταρτη θέση στα 50μ. ελεύθερο. Στο πιο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η 19χρονη Ιταλίδα Σάρα Κέρτις με 24.74, ενώ τα 25 δευτερόλεπτα «κατέβηκε» και η συμπατριώτισσά της Σίλβια Ντι Πιέτρο (24.81). Τρίτη ήταν η πρωταθλήτρια Ευρώπης Πέτρα Σενάνσκι από την Ουγγαρία με 25.02.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Κολλητές φίλες παντρεύτηκαν: «Γιατί να πρέπει να είναι ένας ερωτικός σύντροφος;»

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως η φιλία κερδίζει διαρκώς έδαφος από...

Οι οργανώσεις παιδικής προστασίας ζητούν νέο σύστημα προστασίας ανηλίκων, τα κενά που ανέδειξε η υπόθεση της Κυψέλης

Το Δίκτυο Οργανώσεων Παιδικής Προστασίας, ένας σταθερός χώρος συνεργασίας οργανώσεων...

Καλομοίρα σε Γιώργο Μπούσαλη: Είσαι ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας, είμαστε ευλογημένοι που σε έχουμε

Με αφορμή τα γενέθλια του Γιώργου Μπούσαλη, η Καλομοίρα εξέφρασε δημόσια την...

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τον γιο της: Mαζί σου γεννιέται καθημερινά και μια καινούρια εκδοχή μου

Στη μητρότητα και την καθημερινότητα με τον γιο της...