Η DUR υποστήριξε την επετειακή εκδήλωση 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς»

    Ημερομηνία:

    Η DUR ήταν υποστηρικτής της επετειακής εκδήλωσης 16 Χρόνια ΙΟΑΣ «Πάνος Μυλωνάς» ντύνοντας τους διοργανωτές με ενδύματά της. Ειδικότερα, η επετειακή εκδήλωση του «Ελληνικού Ινστιτούτου Έρευνας και Εκπαίδευσης για την Οδική Ασφάλεια και την Πρόληψη & Μείωση των τροχαίων ατυχημάτων “Πάνος Μυλωνάς” (Ι.Ο.ΑΣ.)» είχε ως στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα ενημέρωσης και προάσπισης της οδικής ασφάλειας, της κυκλοφοριακής αγωγής και της μείωσης τροχαίων ατυχημάτων. Η DUR θέλοντας να συνεισφέρει σε δράσεις που προάγουν την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια θεώρησε τιμή της την υποστήριξη της εν λόγω εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο ΚΠΙΣΝ.

    Τη διοργάνωση πλαισίωσαν μεταξύ άλλων σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες, όπως ο Jean Todt, Εντεταλμένος του Γ.Γ. του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια και Πρόεδρος της FIA, o Antonio Avenoso, Executive Director ETSC, ο Michael Woodford, Executive Chairman του Safer Roads Foundation (SRF), και ο Prof. Claes Tingvall, ο «εμπνευστής» της προσέγγισης Vision Zero – Vision Zero & Sustainable Development. Την εκδήλωση είχε τη χαρά να παρακολουθήσει και η Μαρίνα Δούρου, Διευθύντρια Δημιουργικού της DUR.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Οταν η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν 14 ετών! Με μακριά μαλλιά και από κομμωτήριο! Τότε που σκότωσε την αδελφή της

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b5-%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf-%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%ba%ce%bf%cf%85%ce%bc%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf-%ce%bf%cf%84%ce%b1%ce%bd-%ce%b7-%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%ae%ce%bd%ce%b7-%ce%bc/

    Η Ιωάννα Τούνη εξηγεί γιατί χάθηκε από τα social media: «Συνέβη κάτι πολύ δυσάρεστο»

    Μέσω ενός βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε...

    Πάρτι με λάμψη πολλών καρατίων

    Η Μαργαρίτα Χρυσάκη, founder και δημιουργός των κοσμημάτων Maggoosh, γιόρτασε τα εγκαίνια του πρώτου...

    NEA TΡΑΓΩΔΙΑ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ ΣΤΗ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ: Σκοτώθηκε οδηγός μηχανής – Σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ

    Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στη Βάρδα, όταν...