Η εκδήλωση για τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο που δεν έγινε κι έμεινε στα λόγια

    Ημερομηνία:

    Ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, μιλώντας στη χθεσινή εκδήλωση κατά την οποία η οργάνωση του κυβερνώντος κόμματος τίμησε τον Σπύρο Αντωνόπουλο, δεσμεύτηκε προσωπικά ότι θα γίνουν και δύο τιμητικές εκδηλώσεις για τον Βασίλη Μπεκίρη και τον Σπήλιο Σπηλιωτόπουλο.

    Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν, φίλοι του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας σχεδίαζαν να κάνουν μια εκδήλωση προς τιμήν του, αλλά αυτή έμεινε στα λόγια.
    Μόνο που δεν θα συμβεί το ίδιο και αυτήν την φορά, καθώς ο λόγος του Αντώνη Κουνάβη ισοδυναμεί με συμβόλαιο.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Στέφανος Κασσελάκης κινητοποίησε τους Ευρωπαίους Δημοκράτες για τον 18χρονο Μάριο και τη μητέρα του στην Ιταλία

    Ο Στέφανος Κασσελάκης κινητοποίησε τους Ευρωπαίους Δημοκράτες για τον...

    ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Απεγκλωβίστηκε μετά από 14 ημέρες ο 55χρονος – «Κατέβηκα με σχοινιά μαζί με τα πράγματα μου, κόντεψα να πεθάνω»

    Μετά από 14 ημέρες που παρέμενε εγκλωβισμένος εξαιτίας  κατολίσθησης που έφραξε...

    Γιάννης Πλούταρχος: Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στην stalker του τραγουδιστή

    Ποινή φυλάκισης 18 μηνών επέβαλε το Δικαστήριο στην 48χρονη γυναίκα...

    Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο Buongiorno: «Έχω ένα θέμα μια πάθηση στα μάτια»

    Η παρουσιάστρια είχε ένα θέμα με το μάτι της,...