O Xρίστος Χαλικιάς εκθέτει τα έργα του

    Ημερομηνία:

    Ο Χρίστος Χαλικιάς εκτός από ζωγράφος, σκηνοθέτης και σκηνογράφος εργάζεται και ως διευθυντής παραγωγής θεατρικών και κινηματογραφικών παραγωγών.
    Σπούδασε στην Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών, το Εθνικό Ωδείο, καθώς και Σκηνοθεσία στην Σχολή “Λυκούργου Σταυράκου” στην Αθήνα.
    Συνεργάστηκε στο παρελθόν με καταξιωμένους επαγγελματίες του θεάτρου και του κινηματογράφου, ενώ η  έκθεσή του με τίτλο: “EXILEOSIS”  σε γκαλερί της Ιταλίας, αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια από τις κορυφαίες στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας.
    Οι ζωγραφικοί πίνακες της “EXILEOSIS” αποπνέουν έντονο δυναμισμό, αρχέγονη “κραυγή ” και απομόνωση του Σοφόκλειου τραγικού ηρώα.
    Οι έντονες και δραματικές γραμμές του καλλιτέχνη κινητοποιούν όλα τα αισθητήρια όργανα -αισθήσεις του θεατή.
    Πλέον το Ιταλικό κοινό θα έχει την δυνατότητα να γνωρίσει και να απολαύσει τα έργα του πολυπράγμωνα καλλιτέχνη Χρίστου Χαλικιά και να έρθει η διεθνής…”EXILEOSIS”.
    Επιμέλεια έκθεσης: Στέφανο Γκαλάσι
    Σχεδιασμός καταλόγου: Χρίστος Χαλικιάς

     

    GLEARNET

    O Xρίστος Χαλικιάς εκθέτει τα έργα του O Xρίστος Χαλικιάς εκθέτει τα έργα του

     

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Φρίκη στις φυλακές της Κύπρου: Κατάδικοι βίαζαν συγκρατούμενό τους και έβγαζαν βίντεο

    Βίντεο με τον βιασμό κρατούμενου από άλλους συγκρατούμενούς του...

    Ιός Δυτικού Νείλου: Νέο σοβαρό κρούσμα – 50χρονος στη ΜΕΘ του Ρίου με εγκεφαλίτιδα

    Ανησυχία προκαλεί στην Ηλεία η εμφάνιση ακόμη ενός περιστατικού...

    Πάτρα: Τι λένε Δήμος και ΣΚΕΑΝΑ για τη νέα “τάξη” τραπεζοκαθισμάτων

    Στο επίκεντρο βρίσκεται το ζήτημα της χρήσης κοινόχρηστων χώρων...