Η Ελένη Φουρέιρα σε διακοπές με την οικογένειά της: Η εμφάνιση με μπικίνι αγκαλιά με τον γιο της

Ημερομηνία:

Η Ελένη Φουρέιρα έχει αφήσει για λίγο στην άκρη συναυλίες, ταξίδια και απαιτητικά προγράμματα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την οικογένειά της. Και φυσικά, από τις πιο όμορφες στιγμές του καλοκαιριού της δεν θα μπορούσε να λείπει ο γιος της, Ερμής.

Από τις διακοπές της, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε στο Instagram ένα νέο και πολύ τρυφερό βίντεο με τον μικρό Ερμή. Μαμά και γιος απολαμβάνουν μαζί τις ξέγνοιαστες ημέρες του Αυγούστου, με την τραγουδίστρια να μας δίνει ακόμη μια μικρή «γεύση» από το οικογενειακό τους καλοκαίρι.

Παρά το γεμάτο επαγγελματικό της πρόγραμμα, η τραγουδίστρια φροντίζει να βρίσκει χρόνο για τις οικογενειακές στιγμές που τόσο αγαπά. Και όπως φαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις της, οι ημέρες με τον μικρό Ερμή είναι από εκείνες που απολαμβάνει περισσότερο.

Ο Ερμής γεννήθηκε στις 7 Φεβρουαρίου 2023 και είναι ο καρπός της μακροχρόνιας σχέσης της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία. Από τότε, η καθημερινότητα του ζευγαριού άλλαξε και ο μικρός έγινε φυσικά ο πρωταγωνιστής της οικογένειας.

Η Ελένη Φουρέιρα έχει μιλήσει αρκετές φορές για το πόσο την άλλαξε η μητρότητα, ενώ έχει εκφράσει δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό της για τον Αλμπέρτο Μποτία και τον τρόπο με τον οποίο έχει αγκαλιάσει τον ρόλο του πατέρα.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Πάτρα – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Λεηλάτησαν το πρώην καφέ Σταθμός! φωτο

Του Ανδρέα Βρη Λεηλατήθηκε ο χώρος του πρώην café Σταθμός,...

Πάτρα: “Εφυγε” ο Βασίλης Πλώτας

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την λύπη του...

Νέα εποχή στον ΕΝΦΙΑ από το 2027: Πώς η Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου αλλάζει τον φόρο

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού του ΕΝΦΙΑ σχεδιάζει για το 2027...

Πρόταση «σταθμός» από τη Σεούλ: Ζητά επίσημη λήξη του πολέμου με τη Βόρεια Κορέα

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας πρότεινε τη διεξαγωγή συνομιλιών με τη Βόρεια...