Η Ελευθερία Αρβανιτάκη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

    Ημερομηνία:

    Ένα μουσικό ταξίδι σε διάφορες γωνιές της γης θα προσφέρει στο κοινό η Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Δευτέρα 28 Μαρτίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Εκεί θα φιλοξενηθεί η πρώτη της χειμερινή συναυλία στην Αθήνα για τον φετινό χειμώνα, μια μουσική βραδιά γεμάτη τραγούδια αγαπημένα και μουσικές υπέροχες.

    Η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στο εγχώριο κοινό το ακουστικό πρόγραμμα με το οποίο ταξίδεψε, πριν λίγο καιρό, στην Ισπανία όπου έτυχε θερμής υποδοχής. Η μουσική αυτή παράσταση με τίτλο «Acoustic» περιλαμβλάνεικάποιες από τις πιο σημαντικές στιγμές της προσωπικής μουσικής της διαδρομής αλλά και κομμάτια αναπάντεχα και απρόσμενες διασκευές.

    Μαζί της θα είναι μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών αποτελούμενη από τους  Θωμά Κωνσταντίνου στο ούτι, το λαούτο, το μαντολίνο και το τσουμπούς, Γιάννη Κυριμκυρίδη στο πιάνο και Γιάννη Πλαγιανάκο στο κοντραμπάσο.

    Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ρεύμα: Νέα επιβάρυνση στα νοικοκυριά τον Δεκέμβριο

    Οι λογαριασμοί ρεύματος και ιδίως όσοι οικιακοί καταναλωτές έχουν...

    Πάτρα: Οι χωματόδρομοι της Κρήνης

    Χωματόδρομοι και μισο- διαλυμένοι είναι οι περισσότεροι δρόμοι στην...

    Τα εξώδικα του Δημητριάδη δεν αλλάζουν την ιστορία

    Του Γιώργου Καρβουνιάρη, δημοσιογράφος, αν. Γραμματέας Τομέα Επικοινωνίας του...

    Ποιοι λόγοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την απομόνωση μιας μητέρας από το «κλαμπ μαμάδων» του σχολείου;

    Οι μητέρες παιδιών που φοιτούν στο σχολείο και ειδικά σε μικρές...