Η επανεμφάνιση της Στέλλας Μπεζαντάκου – Στην Πάτμο με τον σύζυγό της

    Ημερομηνία:

    Ποιος είπε πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα; Η Στέλλα Μπεζαντάκου και ο σύζυγός της Χρήστος Γκίκας αποτελούν τρανταχτό παράδειγμα ότι συμβαίνει το αντίθετο.

    2 30

    Παντρεύτηκαν το 2015, έπειτα από από πέντε χρόνια παθιασμένης σχέσης, και σήμερα, έπειτα από επτά συναπτά έτη έγγαμου βίου, παραμένουν τόσο ερωτευμένοι λες και ήταν χθες που συναντήθηκαν για πρώτη φορά. Έτσι, όμορφα και με ρομαντική διάθεση κύλησαν και οι φετινές διακοπές του ζευγαριού στην Πάτμο.

    3 23

    Το ζευγάρι έμεινε εκεί για δέκα ημέρες γυρίζοντας όλο το νησί, ενώ επισκέφτηκε και τους Λειψούς. Η τραγουδίστρια που «θέλει τραλαλά» και ο άντρας της, ο οποίος έχει αποκτήσει νέο look με μουστάκι που του πηγαίνει πολύ, απόλαυσαν τις πανέμορφες παραλίες και το καλό φαγητό της Πάτμου.

    4 13

    Φυσικά, δεν παρέλειψαν να επισκεφτούν το σπήλαιο της Αποκάλυψης του Ιωάννη, όπου τους έπιασε δέος.

    1 32

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Eurobasket 2025: Bαριά ήττα για την Εθνική στην αναμέτρηση με την Τουρκία (68-94)

    Σε πολύ κακή βραδιά η Εθνική μας ομάδα, ηττήθηκε...

    Ο Χένρι Καβίλ τραυματίστηκε πριν ξεκινήσει το remake του «Highlander» – Αναβάλλονται τα γυρίσματα για το 2026

    Μία πολύ δυσάρεστη είδηση απογοήτευσε τους θαυμαστές του Χένρι Καβίλ,...

    Ολυμπιακός: Με Ταρεμί και Ποντένσε η αποστολή για Πανσερραϊκό

    Ο Μεχντί Ταρεμί και ο Ντάνιελ Ποντένσε βρίσκονται στην αποστολή του Ολυμπιακού για...

    Η κυβέρνηση Τραμπ κατέστρεψε αντισυλληπτικά αξίας 10 εκατ. δολαρίων

    Ένα τεράστιο αριθμό αντισυλληπτικών αξίας σχεδόν 10 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο...