Η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών

    Ημερομηνία:

    Την Παρασκευή, 9.6.2023, η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, κα Αντριάνα Τσιάμπα, η οποία εκτελεί χρέη Πρέσβεως, συνοδευομένη από την επίτιμο Πρόξενο της Ρουμανίας στην Πάτρα, κα. Μαριάννα Κρατσιούν και την κα. Μιοάρα Πιτούτς, Σύμβουλο της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα, επεσκέφθησαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, προκειμένου να λάβουν την ευχή και την ευλογία του και να συζητήσουν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

    Ο Σεβασμιώτατος εδέχθη τις παραπάνω κυρίες με πολλή αγάπη, εξέφρασε την χαρά του για την επίσκεψή τους και συνεζήτησαν διάφορα θέματα τα οποία αφορούν στη σχέση μεταξύ των χωρών Ελλάδος και Ρουμανίας, οι οποίες τιμούν ιδιαιτέρως τον Άγιο Απόστολο Ανδρέα στην προσκυνηματική θεωρία πλήθους Ρουμάνων Κληρικών και Λαικών στον Ιερό Ναό του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου Πατρών, θέματα πολιτιστικού ενδιαφέροντος κ.λ.π.
    Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στην επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας και στις κυρίες που την συνόδευαν υγιεία παρά Κυρίου και πρόοδο πνευματική και τους προσέφερε ιερά εικόνα του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου και εκδόσεις της Ιεράς Μητροπόλεως για το βίο και το μαρτύριο του Αποστόλου Ανδρέου και την ιστορία των Ιερών Ναών του στην Πάτρα.

    Η επιτετραμμένη της Ρουμανικής Πρεσβείας στην Ελλάδα στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ζηλεύεις πολύ; Αυτοί είναι οι 8 τρόποι για να ξεπεράσεις τη ζήλια σου και να σώσεις τη σχέση σου

    Ζήλια: το πιο ψυχοφθόρο αίσθημα για τον άνθρωπο. Οι υποψίες...

    Παρέλαση Halloween στην Πάτρα

    Το κέντρο της Πάτρας θα «πλημμυρίσει» από κόσμο, μουσική...

    Μην πετάτε τα φακελάκια από το τσάι. Δείτε πόσα μπορούν να κάνουν

    Αφότου φτιάξουμε ένα φλιτζάνι τσάι χρησιμοποιώντας τα κλασικά φακελάκια...

    Τι είναι το umami και πώς το δημιουργούμε στα πιάτα μας

    To umami είναι η πέμπτη διάσταση της γεύσης, που...