Η επόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο

    Ημερομηνία:

    Μετά την υποψήφια για Όσκαρ ταινία «Πινόκιο» ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο (Guillermo Del Toro), συνεργάζεται ξανά με το Netflix. Πρόκειται για ακόμη μία ταινία κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Νόμπελ Βρετανού συγγραφέα Καζούο Ισιγκούρο (Kazuo Ishiguro) The Buried Giant, που εκδόθηκε το 2015.

    Το μυθιστόρημα ακολουθεί ένα ηλικιωμένο ζευγάρι Βρετανών, τον Αξλ και την Μπεατρίς που οι αναμνήσεις τους είναι θολές, όπως και όλων των κατοίκων, λόγω μιας μυστηριώδους ομίχλης που προκαλεί ένα είδος φθοράς. Όταν ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι πρέπει να είχαν έναν γιο στο παρελθόν, παρά την ασθένεια της Μπεατρίς, αποφασίζουν να αναζητήσουν το χαμένο τους παιδί.

    GLEARNET

    «Ο Γκιγιέρμο ντελ Τόρο είναι ένας οραματιστής και δεξιοτέχνης σκηνοθέτης» δήλωσε ο πρόεδρος της Netflix Film, Σκοτ Στάμπερ (Scott Stuber). «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας συνεργασία καθώς αναπτύσσει το επόμενο έργο του με το Netflix».

    Σύμφωνα με το Deadline, ο Ντελ Τόρο θα είναι παραγωγός και σκηνοθέτης της ταινίας, ενώ το σενάριο θα επιμεληθεί μαζί με τον Ντένις Κέλι (Dennis Kelly).

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Έφτασε ετοιμοθάνατος στην εντατική λόγω… αυνανισμού!

    Ένα ιδιαίτερο περιστατικό είχαν να αντιμετωπίσουν γιατροί σε νοσοκομειο...

    IRIS: Οι αλλαγές στις πληρωμές από 1η Νοεμβρίου και τα τσουχτερά πρόστιμα

    Πληρωμές μέσω IRIS, χρησιμοποιώντας QR κωδικό, θα πρέπει να...

    Σε κλοιό αυξήσεων οι τιμές όλων των κρεάτων – Πιθανές ανατιμήσεις στο μοσχαρίσιο, θα συμπαρασύρουν το χοιρινό και το κοτόπουλο

    Μπαράζ νέων αυξήσεων στις τιμές του κρέατος θα πρέπει να αναμένουν οι Έλληνες...

    Ξηροχώρι Ζαχάρως: Ο βιαστής της έγινε ο σύζυγός της κι έπειτα… ο δολοφόνος της!

    Τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα, ολοένα και περισσότερα θύματα...