Η Εστουδιαντίνα στο «Ό,τι αγαπώ» με τον Γιάννη Μπέζο- Σάββατο στις 23.00

    Ημερομηνία:

    Μαζί με την ψυχή της Εστουδιαντίνας, τον μαέστρο της Ανδρέα Κατσιγιάννη, ο οποίος έχει την καλλιτεχνική διεύθυνση και μερικούς από τους κορυφαίους σολίστες που την απαρτίζουν, θα απολαύσουμε ένα μελωδικό ταξίδι σε υπέροχες μουσικές και πολυαγαπημένα ακούσματα. Μια μαγευτική εμπειρία ήχων και τραγουδιών από τα σμυρναίικα και τα παραδοσιακά, τα ρεμπέτικα και τα λαϊκά, μέχρι τις μουσικές της Μεσογείου και όλου του κόσμου.

    Μαρία Σουλτάτου, Κώστας Τριανταφυλλίδης, Ασπασία Στρατηγού, Γιάννης Διονυσίου, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και Εύη Μάζη, εξαιρετικοί καλλιτεχνικοί συνοδοιπόροι της υποδειγματικής αυτής ορχήστρας, ερμηνεύουν μοναδικά κομμάτια όπως: «Μενεξέδες και ζουμπούλια», «Όνειρο απατηλό», «Ελενίτσα», «Cancao do mar», «’Δω στα λιανοχορταρούδια», «Τριανταφυλλάκι», «Μην περιμένεις πια», «Εγώ είμαι προσφυγάκι», «Corsica», «Που να βρω γυναίκα να σου μοιάζει», «Κοίτα με στα μάτια», «Canto per me», «Τι΄θελα και σ΄αγαπούσα», με το αποτέλεσμα να είναι μαγευτικό.

    Η Μιμή Ντενίση, ο Μιχάλης Μητρούσης, η Νίκη Παλληκαράκη, η Μαρία Αντουλινάκη, η Ευτυχία Φράγκου, ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος  και η Μαρία Εγγλεζάκη απολαμβάνουν αυτή την πανδαισία ήχων και ερμηνειών, που φέρει την υπογραφή της «Εστουδιαντίνας» η οποία μας καθηλώνει με την αισθητική της και την ποιότητά της.

    Στο «Ό,ΤΙ ΑΓΑΠΩ» αυτό το Σάββατο θα απολαύσουμε και τα παιδιά της χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου που πλημμυρίζουν με νιάτα και ενθουσιασμό το πλατό της εκπομπής βάζοντας τη δική τους ξεχωριστή πινελιά στο μοναδικό αυτό μελωδικό οδοιπορικό. 

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Κορονοϊός: Παγκόσμιος συναγερμός για την μετάλλαξη «Frankenstein» – Φόβοι για «έκρηξη» κρουσμάτων

    Ανησυχία προκαλεί στη διεθνή επιστημονική κοινότητα η ραγδαία άνοδος...

    Το ΠΑΣΟΚ Αχαΐας για το κλείσιμο του Λυκείου Ερυμάνθειας

    Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη πιστή στο δόγμα της...

    ΠΑΤΡΑ: Η σημαία στην βιτρίνα της πόλης… που έχει τα χάλια της – ΦΩΤΟ

    Εγραψε ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρης: Αμεσης αντικατάστασης χρήζει η...

    Φορολογικές διαφορές: Εξώδικη επίλυση με «κούρεμα» προστίμων έως 75%

    Στην περαίωση μεγαλύτερου αριθμού φορολογικών υποθέσεων οι οποίες βρίσκονται στα συρτάρια...