Η εξομολόγηση της συζύγου του Νίκου Χαρδαλιά στο “Ενώπιος Ενωπίω”: Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του

    Ημερομηνία:

    Στην κάμερα του “Ενώπιος Ενωπίω”, μίλησε η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλία, Γιώτα Παναγιωτοπούλου. Είναι δίπλα του πάνω από 10 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν έχει μιλήσει δημόσια. “Ο Νίκος διακατέχεται από υψηλό αίσθημα ευθύνης και για αυτό είναι αυστηρός. Είναι ένας υπέροχος πατέρας και είμαι πολύ περήφανη για αυτόν” δήλωσε.

    Φλίγκος

    Φυσικά σχολίασε ότι το τηλέφωνο του συζύγου της δεν σταματά ποτέ να χτυπά, ενώ υπάρχουν και περιπτώσεις που έχει να κοιμηθεί ακόμα και τρεις ολόκληρες ημέρες. “Ο Νίκος έχει χιούμορ” απάντησε όταν ρωτήθηκε για τα παρατσούκλια όπως “σερίφης” ή στρατηγός, που έχει αποκτήσει το τελευταίο διάστημα.

    “Είμαι ακόμη ερωτευμένη μαζί του” τόνισε και το βίντεο έκλεισε με ένα μεγάλο “σ’αγαπώ”, σε μια εξομολόγηση καρδιάς της κ.Παναγιωτοπούλου.

    Ο Νίκος Χαρδαλιάς περιέγραψε ότι δεν την βλέπει όσο θα ήθελε και αντίστοιχα και όσο θα ήθελε εκείνη. “Είναι ένας υπέροχος και ξεχωριστός άνθρωπος. Είμαι περήφανος για εκείνη” είπε χαρακτηριστικά, ενώ όπως αποκάλυψε η σύζυγός του, η οποία έχει ένα γυμναστήριο, έμαθε για το κλείσιμο των γυμναστηρίων από την ενημέρωση, όπως όλος ο κόσμος. “Δεν το γνώριζε πιο πριν. Έμαθε για το κλείσιμο του γυμναστηρίου απο την ενημέρωση, όπως όλοι. Δεν την ενημερώνω για θέματα δουλειάς” σημείωσε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ερντογάν: Με κάθε σταγόνα αίματος που χύνει το Ισραήλ σε Γάζα και Ιράν θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξή του

    «Από την αρχή η Τουρκία υποστήριζε τις διαπραγματεύσεις και...

    Καπετάνιος αλιευτικού αψήφησε τα μποφόρ και μετέφερε 78χρονη καρκινοπαθή από τη Σαμοθράκη στην Αλεξανδρούπολη

    «Μεγάλη ταλαιπωρία πέρασε η γυναίκα μου. Είναι καρκινοπαθής. Να' ναι...

    Mad VMA: Οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί – Δείτε φωτογραφίες

    Τα MAD VMA επέστρεψαν για 22η χρονιά και πλήθος επωνύμων περπάτησαν...

    Σεισμός 4,2 Ρίχτερ νότια της Χαλκιδικής

    Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών σημειώθηκε τη Δευτέρα (16/6), στις...