Η εξομολόγηση του Αχαιού Νίκου Πολυδερόπουλου: «Πίστευα στη διαφορετικότητά μου»

    Ημερομηνία:

    Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Λευτέρη Βουτσά έδωσε ο Νίκος Πολυδερόπουλος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή του και το ρόλο του στην πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Μαύρο Ρόδο».

    «Ο ρόλος στο Μαύρο Ρόδο είναι ένας άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι. Με φέρνει πίσω στο ατύχημα που είχα με τη μηχανή. Μέσα από τον ρόλο ανακαλύπτω τις δυσκολίες που έχει ένας άνθρωπος που βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο. Πρέπει ο καθένας μας να ανεβεί σε αναπηρικό αμαξίδιο για να καταλάβει τη δυσκολία που υπάρχει», είπε αρχικά ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

    Ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε στη συνέχεια: «Υπήρχε στη ζωή μου ένα ζοφερό παρελθόν. Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήμουν μονός κι έπρεπε να σωθώ. Όσοι πάνε στο Άγιο Όρος νομίζουν ότι με κάποιον τρόπο αγιάζουν. Βγαίνοντας όμως μένει αυτός ο αγιασμός; Την πρώτη καραντίνα την πέρασα στην Γαύδο. Εκεί είσαι εκτός από όλο αυτό που έχει δημιουργηθεί».

    Από μικρός δεν συμβιβαζόμουν, δεν με ένοιαζαν οι αντιδράσεις στη μικρή επαρχία. Πίστευα στη διαφορετικότητα μου που ήταν η δυσλεξία. Έχω ζήσει να σε χτυπάει ο καθηγητής γιατί πήγες αδιάβαστος. Μου άφησε τόσο πείσμα που γράφτηκα στο Ανοικτό πανεπιστήμιο».

    Κλείνοντας, ο Νίκος Πολυδερόπουλος ανέφερε: «Είπα το “ναι” στην ποντικοπαγίδα για δεύτερη σεζόν γιατί δεν είχα χορτάσει τον προηγούμενο χρόνο. Είχα θέμα με το ‘’νι’’ και το ‘’λι’’ στη δουλειά. Είχα πάει κομπάρσος σε μια σειρά και αλλάξαμε το όνομα γιατί τόνιζα πολύ το νι».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Αναγνωρίζετε ποια είναι αυτή η Πλατεία της Πάτρας; Πατείστε για την απάντηση και την “πηγή”

    Καρτ ποστάλ των αρχών του 1900. Ενθύμιο Πατρών (στα...

    Συγκλονίζει η 25χρονη Αυστραλή που επέλεξε υποβοηθούμενη αυτοκτονία λόγω ανίατης νόσου – «Αφήστε με να πεθάνω με τους δικούς μου όρους»

    Συγκλονίζει η απόφαση μίας νεαρής γυναίκας από την Αυστραλία να βάλει τέλος...

    Θεσσαλονίκη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 42χρονης Βίκυς που αγνοείται από τον Ιούλιο – «Έψαξα παντού» λέει ο πρώην σύντροφός της

    Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της 42χρονης Ευρυδίκης Κουτσάκη στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, η...

    Τραγωδία στην Δυτική Ελλάδα: Νεκρός 44χρονος που έπεσε από μπαλκόνι – Λιπόθυμη βρέθηκε η αδελφή του

    Τραγωδία εκτυλίχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (22/11) στους Κιρκιζάτες...