Ένα ακόμα ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε η Ευγενία Σαμαρά και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους. Αυτή τη φορά, η ηθοποιός βρέθηκε στον Καναδά και μεταξύ άλλων επισκέφτηκε το Πάρκο Κρεμαστής Γέφυρας του Capitano.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε στιγμιότυπα, στα οποία ποζάρει πάνω σε μια γέφυρα με φόντο δέντρα και περιέγραψε την εξόρμησή της στο συγκεκριμένο μέρος.
Όπως έγραψε στην ανάρτησή της: «Capilano suspension bridge με: 1)Treetops Adventure (μικρές κρεμαστές γέφυρες που συνδέουν τεράστια δέντρα), 2)Cliffwalk (μονοπάτι στερεωμένο στον βράχο-πάνω σε φαράγγι), 3)Cultural Totem Pole Park (μεγαλύτερη συλλογή από τοτέμ των πρώτων εθνών). Fun fact: Η λέξη “Capilano” προέρχεται από την γλώσσα των Squamish -των ιθαγενών της περιοχής- και σημαίνει “φύλακας του ιερού νερού».
Δείτε τις φωτογραφίες





