Η Ευσταθία Γιαννιά στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ηλείας

    Ημερομηνία:

    “Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανασίου παρευρέθηκε η Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ και πολιτευτής Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, καθώς συνδέεται εδώ και χρόνια με πνευματικούς δεσμούς με τον νέο Ποιμενάρχη” αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση.
    “Η κα Γιαννιά ευχήθηκε στο νέο Μητροπολίτη υγεία και μακροημέρευση και καλή διακονία του ποιμνίου με πίστη, αγάπη και αρετή, όπως επίσης και να συνεχίσει με την ίδια ταπεινότητα και ψυχική ευγένεια το δημιουργικό και πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο του πρώην Ποιμενάρχη κ.κ. Γερμανού.
    Όπως είπε η κα Γιαννιά η ενθρόνιση του κ.κ. Αθανάσιου, σηματοδοτεί μια νέα, ελπιδοφόρα περίοδο στην εκκλησιαστική, πνευματική και κοινωνική ζωή της γειτονικής μας Ηλείας, σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις που η αναγεννητική παρέμβαση της Εκκλησίας, είναι ζωτικής σημασίας”.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΠΑΤΡΑ: Τι φταίει και δεν υπάρχει τουρισμός, ενώ οι γύρω περιοχές αναπτύσσονται

    Ακόμα ένα «άνυδρο» – από τουρισμό – καλοκαίρι για...

    Η περιπέτεια Πατρινού… και το κράνος στο δίκυκλο

    -«Φοράμε κράνος». Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει ποτέ...

    ΠΑΤΡΑ: Επιχείρησαν να πείσουν γυναίκα να μπει στο αυτοκίνητό τους

    Ακόμα και τον ίσκιο τους φοβούνται τα άτομα τρίτης...

    Στον ιστορικό λόφο του Λεοντίου Αχαϊας

    Το Πρωτοκύριακο του Ιουλίου, κάθε χρόνο, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης...