Η Ευσταθία Γιαννιά στην ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Ηλείας

Ημερομηνία:

“Στην τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Ηλείας, κ.κ. Αθανασίου παρευρέθηκε η Αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ και πολιτευτής Αχαΐας Ευσταθία Γιαννιά, καθώς συνδέεται εδώ και χρόνια με πνευματικούς δεσμούς με τον νέο Ποιμενάρχη” αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση.
“Η κα Γιαννιά ευχήθηκε στο νέο Μητροπολίτη υγεία και μακροημέρευση και καλή διακονία του ποιμνίου με πίστη, αγάπη και αρετή, όπως επίσης και να συνεχίσει με την ίδια ταπεινότητα και ψυχική ευγένεια το δημιουργικό και πλούσιο πνευματικό και κοινωνικό έργο του πρώην Ποιμενάρχη κ.κ. Γερμανού.
Όπως είπε η κα Γιαννιά η ενθρόνιση του κ.κ. Αθανάσιου, σηματοδοτεί μια νέα, ελπιδοφόρα περίοδο στην εκκλησιαστική, πνευματική και κοινωνική ζωή της γειτονικής μας Ηλείας, σε μία εποχή γεμάτη προκλήσεις που η αναγεννητική παρέμβαση της Εκκλησίας, είναι ζωτικής σημασίας”.

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Η Γαλλία στις φλόγες: 550.000 διαδηλωτές, 1.200 συλλήψεις και 150 τραυματίες αστυνομικοί, ακρωτηριάστηκε διαδηλωτής στο Σεντ Ετιέν

Εικόνες εκτεταμένης βίας και καταστροφών καταγράφηκαν το Σάββατο (17/10)...

Ηλεία: Χαλάζι και ανεμοστρόβιλος «σάρωσαν» τις καλλιέργειες

Μεγάλες ζημιές σημειώθηκαν στην αγροτική παραγωγή της Ηλείας έπειτα...

Νέα μικρή πτώση θα σημειώσει σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία στην Πάτρα

Νέα μικρή πτώση θα σημειώσει σήμερα Κυριακή η θερμοκρασία...

Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 18, τη Δευτέρα 19 και την Τρίτη 20-10-2026

ΚΗΔΕΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΙΤΣΑ ΧΗΡΑ ΔΗΜ. ΞΥΠΟΛΙΑ ΕΤΩΝ 77 ΘΑΝΟΥΣΑ ΚΗΔΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ...