Η φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα που έσπειρε…τρόμο! ΦΩΤΟ

Ημερομηνία:

Εσπειρο…τρόμο και θαυμασμό ο Γιάννης Σπαλιάρας. Κάνει διακοπές στο Κρανίδι κι από εκεί θέλησε να μοιραστεί μερικές πόζες του με μαγιό με τους διαδικτυακούς του φίλους «ζαλίζοντας» το Instagram.

Μπορεί να είναι πλέον 50 ετών, ωστόσο κάνει ό,τι μπορεί για να διατηρεί το σώμα του σε άψογη φόρμα. Αυτό είναι εμφανές και από το φωτογραφικό που μοιράστηκε από την παραλία.

Η φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα που έσπειρε...τρόμο!

Δημοσίευσε μία σειρά από εντυπωσιακές πόζες μέσα στη θάλασσα, φορώντας ένα φούξια μαγιό και έδειξε στους θαυμαστές του τους άψογους κοιλιακούς του. Μάλιστα, ο Γιάννης Σπαλιάρας αποκάλυψε ότι η ειδυλλιακή παραλία στην οποία βρισκόταν λεγόταν Κουνούπι.

Αδιαμφισβήτητα ο Γιάννης Σπαλιάρας είναι από τους λίγους Έλληνες που έχουν καταφέρει να χτίσουν καριέρα στο modeling και στο εξωτερικό και 50 του χρόνια παραμένει όμορφος και γοητευτικός.

Η φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα που έσπειρε...τρόμο!

Κοινοποίηση:

Τελευταία Νέα

Κοινοποίηση:

Περισσότερα Άρθρα
Σχετικα

Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Στατιστικά μπορεί να σημειωθούν ακόμη 3-4 σεισμοί άνω των 7 Ρίχτερ έως το τέλος του 2026

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο Γεράσιμο Παπαδόπουλο, στατιστικά αναμένονται τρεις...

Πάτρα: Καθημερινή «πληγή» οι απάτες

Τo βλέπετε, το διαβάζετε, το ακούτε… Τέλος δεν έχουν...

Πάτρα: Ζωντάνεψαν επί σκηνής το πόνο του ξεριζωμού, μέσα από την παράσταση “Η μικρή μας Σμύρνη” (φωτο)

Με εξαιρετική επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η παράσταση: «Η μικρή μας...