Η γενικότερη χαλάρωση στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Μια από τις βασικές αιτίες της εξάπλωσης της διασποράς στην Πάτρα και στην Αχαΐα  έχει να κάνει με την χαλάρωση των μέτρων που δείχνει η πλειοψηφία του κόσμου.  Ακόμα και σε περίοδο έξαρσης ελάχιστοι είναι αυτοί που φορούν μάσκες στην καθημερινότητα τους, τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

    Το γεγονός αυτό μαζί με το θέμα των μαϊμού πιστοποιητικών που φαίνεται ότι υπήρχε στα κέντρα διασκέδασης, αλλά και γενικότερα στην εστίαση, όπως και οι συνωστισμοί σε λεωφορεία και σε συγκεκριμένους χώρους, είχε το αποτέλεσμα της  αύξησης των κρουσμάτων.

    Τα παραπάνω είναι συμπεράσματα που έχουν εξάγει αρκετοί επιστήμονες που ασχολούνται με τα θέματα δημόσιας υγείας, όπως ο Απόστολος Βανταράκης, η Άννα Μαστοράκου κτλ. Υπάρχει μία γενικότερη χαλαρότητα που δείχνει ότι ο κόσμος έχει φτάσει στα όρια του.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Νεαρή μητέρα κατέληξε λίγες ημέρες μετά τον τοκετό από αιμορροΐδες – Σοβαρές καταγγελίες της οικογένειας για αμέλεια

    Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο σύζυγός της, Γιώργος Παναγιωτόπουλος,...

    Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης

    Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς πήγε μετά από πόνους....

    Πάτρα: Το θαύμα του Αγίου Νικολάου που βίωσε γνωστός Πατρινός

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: https://toloukoumi.gr/%cf%80%ce%ac%cf%84%cf%81%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b8%ce%b1%cf%8d%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%bf%cf%85-%cf%80%ce%bf%cf%85-%ce%b2/

    Ο Φοίβος Καρακίτσος παρουσίασε το νέο του βιβλίο στον «Ιανό» – φωτο

    Με μεγάλη επιτυχία παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου στον...