Η γιαγιά που έκλεψε από σούπερ μάρκετ: «Ζητώ συγνώμη στην εταιρεία – Έχω 2 μήνες να φάω κρέας»

    Ημερομηνία:

    Συγκλονίζουν τα όσα λέει βουρκωμένη η γιαγιά, που βρέθηκε στο τμήμα, επειδή έκλεψε κρέας και τυρί από το σούπερ μάρκετ.

    Η γυναίκα, που μετά την κατακραυγή αλλά και την παρέμβαση του υπουργείου ανάπτυξης αφέθηκε ελεύθερη και το θέμα έληξε, μίλησε στο LiveNews, για τους λόγους που την ώθησαν στην πράξη της.

    GLEARNET

    «Είδα τα κρέατα και τα πήρα. Kαι άλλα δύο κομματάκια τυρί. Στη θέση μου να μη φτάσει κανένας…» είπε στο LiveNews η ηλικιωμένη διευκρινίζοντας:

    «Στάθηκα μπροστά στα ράφια και είδα τα κρέατα και με έπιασε νοσταλγία. Να μαγειρέψω μία φορά να φάμε όλοι μαζί με τα παιδιά μου… Έχω τουλάχιστον δύο μήνες να φάω κρέας».

    Την 70χρονη γυναίκα κατάλαβε ο υπεύθυνος και κάλεσε την Αστυνομία. «Μετά από λίγο ήρθαν οι Ζητάδες. Ήρθαν να πιάσουν τον κλέφτη. Έκατσα 4 – 5 ώρες στο τμήμα. Τα παιδιά μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά» λέει η ίδια η γυναίκα. Μία γυναίκα που έχασε άντρα και γιο σε τροχαίο και δε μπορεί να ξεχρεώσει το παλιό δάνειο της οικογένειας. «Το δάνειο με έφαγε. Εγώ δίδασκα τόσα χρόνια την αξιοπρέπεια…».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Γιατί δεν κάνει να βάζουμε τυρί στα μακαρόνια με κιμά;

    Αρκετοί μύθοι υπάρχουν γύρω από τον συνδυασμό τροφών, μιας...

    Εύκολη συνταγή για ιμάμ μπαϊλντί

    Η μελιτζάνα έχει τον πρώτο λόγο στην ελληνική γαστρονομία,...

    Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα που άκουσε από θαμώνα

    Τον θυμό της Ιουλίας Καλλιμάνη προκάλεσε μια χυδαία μαντινάδα που της...

    Πάτρα: «Δεκαεφτά χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Συγκλονίζει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

    Συγκλονιστικές είναι οι απαντήσεις των γονιών που εγκατέλειψαν τον 17χρονο γιο...