Η γουρουνοπούλα έστειλε 15 άτομα στο νοσοκομείο

    Ημερομηνία:

    Στο νοσοκομείο Καλαμάτας με συμπτώματα σαλμονέλας – γαστρεντερίτιδας κατέληξαν τουλάχιστον 15 άτομα έπειτα από κατανάλωση χοιρινού κατά την διάρκεια γιορτής στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας στην περιοχή Βάστα Αρκαδίας.

    Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στo tharrosnews, φαίνεται πως όλοι νόσησαν από γουρουνοπούλα που αγόρασαν από πλανόδιο πωλητή. Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου υπήρχε γιορτή στο εκκλησάκι της Αγίας Θεοδώρας και τις επόμενες ημέρες πολλά άτομα άρχισαν να διαμαρτύρονται για κοιλιακό πόνο και άλλα συμπτώματα.

    Φλίγκος

    Αρχικά πήγαν στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, διότι πολλοί ήταν κάτοικοι από διπλανό χωριό της Μεσσηνίας, αλλά καθώς τα κρούσματα αυξάνονταν στάλθηκαν τελικά στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου τρία άτομα χρειάστηκαν νοσηλεία.

    Την υπόθεση ερευνούν οι αρμόδιες υγειονομικές Αρχές, προκειμένου να εντοπισθεί η πηγή προέλευσης του τροφίμου που κατανάλωσαν.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Πάνος Βλάχος ζωντανά στη Πάτρα, στο Πολυχώρο 5ΕΨΙΛΟΝ, με χωρίς πρόγραμμα.

    Ο Πάνος Βλάχος ζωντανά στη Πάτρα, στο Πολυχώρο 5ΕΨΙΛΟΝ,...

    «Πάτρα Ενωμένη»: Η Δημοτική Αρχή κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια

    Η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων για μία ακόμη...

    Φαίη Σκορδά: Τροχαίο ατύχημα για την παρουσιάστρια!

    Ένα τροχαίο ατύχημα είχε η Φαίη Σκορδά την περασμένη Πέμπτη 5/6 το απόγευμα,...

    Πανσέληνος της Φράουλας 2025: Πότε θα τη δούμε στην Ελλάδα

    Η “Πανσέληνος της Φράουλας”, το πρώτο γεμάτο φεγγάρι του...