Η Ηφαίστου, η κουκουναριά και το Ρωμαϊκό Στάδιο στην Πάτρα

    Ημερομηνία:

    Είναι από τα αγαπημένα σημεία της Πάτρας, σε μια γειτονιά που ειδικότερα αυτή την εποχή ανθίζει από ζωή.

    Ο λόγος φυσικά για την Ηφαίστου και το δέντρο που αποτελεί πλέον το σήμα κατατεθέν της γειτονιάς αυτής, με τους θαμώνες των καταστημάτων της περίφημης Πλάκας της Πάτρας να το κοιτάζουν, στα τραπεζάκια που γεμίζουν πλέον κάθε απόγευμα.

    Αυτό βέβαια που θα δώσει μια άλλη νότα στην γειτονιά κυρίως τις πρωινές ώρες όπου θα είναι επισκέψιμο, θα είναι το Ρωμαϊκό Στάδιο της Πάτρας, οι εργασίες του οποίου έχουν πλέον ολοκληρωθεί.

    Φλίγκος

    Το μεγάλο ερώτημα για το Ρωμαϊκό Στάδιο είναι αν τελικά θα είναι επισκέψιμο το φετινό καλοκαίρι, κάτι που θα εξαρτηθεί από το αν προσληφθεί φύλακας. Σε κάθε περίπτωση πάντως η γειτονιά αυτή, η Ηφαίστου, είναι από τις πιο όμορφες και γραφικές της Πάτρας.

     

     

     Η Ηφαίστου, η κουκουναριά και το Ρωμαϊκό Στάδιο στην Πάτρα

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: Εγκλωβισμένοι στον ιστό των Προσωπικών Αριθμών

    Από αυτή την εβδοµάδα οι Ελληνίδες κι οι Ελληνες...

    Φρίκη με «υπόθεση Πελικό» στη Γερμανία

    Μια από τις πιο ανατριχιαστικές περιπτώσεις έμφυλης κακοποίησης που...

    Σε μεγάλη ιστοσελίδα της Κίνας τρεις καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών

    Συνέντευξη στην εφημερίδα Chinese Social Sciences Today, της Κινεζικής...

    Δείτε τους 10 πιο «ακριβούς« ελληνες ποδοσφαιριστές

    Το Διεθνές Παρατηρητήριο Ποδοσφαίρου (CIES Football Observatory) δημοσίευσε μία...