Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου προσπάθησε να αποφύγει τις κάμερες σε βόλτα της στη Μύκονο

    Ημερομηνία:

    Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία βρέθηκε για διακοπές στη Μύκονο το περασμένο σαββατοκύριακο, αντέδρασε ασυνήθιστα σε μια συναναστροφή της με τις κάμερες.

    Συγκεκριμένα, το γνωστό μοντέλο έκρυψε το πρόσωπό της με το χέρι της και περνούσε σκυφτή ανάμεσα από τον κόσμο, καθώς περπατούσε στα σοκάκια του νησιού.

    Φάνηκε να νιώθει άβολα όταν συνειδητοποίησε ότι την καταγράφουν και επέλεξε να κρατήσει χαμηλό προφίλ, προσπαθώντας να μην φανεί στον φακό.

    Δείτε το βίντεο

    Το μοντέλο πριν από κάποιες ημέρες ανέβασε σχετικά στιγμιότυπα από την παραμονή της στο νησί των Κυκλάδων στον λογαριασμό της στο Instagram.

     

    Πρόσφατα, ανακοινώθηκε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα είναι η νέα παρουσιάστρια του «Shopping Star», κάτι που σηματοδότησε την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΪ και την κριτική επιτροπή του «My Style Rocks».

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Χάθηκε το κινητό στο αθόρυβο; Δες πώς θα το βρεις με τρία βήματα

    Το να ψάχνεις το κινητό σου τηλέφωνο ενώ είναι ρυθμισμένο στο αθόρυβο,...

    Σύγκριση τιμών παντοπωλείου στην Ευρώπη: Ποιες πόλεις προσφέρουν τις καλύτερες τιμές

    Η σύγκριση τιμών παντοπωλείου σε ευρωπαϊκές πόλεις αποκαλύπτει σημαντικές διαφορές στο...

    Πέντε υποτιμημένα σημεία του σώματος που μπορούν να οδηγήσουν σε οργασμό

    Όταν πρόκειται για την ευχαρίστηση και την ερωτική οικειότητα, δεν υπάρχει...

    Διαρκής απόλαυση: Επιστήμονες προσπαθούν να φτιάξουν παγωτό που δεν λιώνει

    Οι επιστήμονες εργάζονται πυρετωδώς για να δημιουργήσουν παγωτό που δεν λιώνει, χρησιμοποιώντας...