Η Ιωάννα Μπέλλα απαντά για τον σάλο με το Ντουμπάι

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Μπέλλα πέρασε το κατώφλι του The 2Night Show κι απάντησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί όταν εν μέσω καραντίνας στην Ελλάδα, η ίδια βρισκόταν στο Ντουμπάι.

    «Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό. Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά. Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για την δουλειά μου.

    Αν έβλεπα εγώ μα γνωστή μου να το κάνει θα χαιρόμουν γιατί χαίρομαι με την χαρά των άλλων. Μα και στο Ντουμπάι υπάρχουν τα μέτρα, οι μάσκες, τα αντισηπτικά κι οι αποστάσεις, δεν είναι ότι ήταν open τελείως. Εγώ έκανα την καραντίνα μου δύο εβδομάδες στην Βέροια.»

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Πάτρα: Έφυγαν από τη ζωή και θα κηδευτούν την Κυριακή 2 και τη Δευτέρα 3-11-2025

    ΚΗΔΕΙΑ Την αγαπημένη μας μητέρα,αδελφή,γιαγιά & θεια ΕΛΕΝΗ ΧΗΡΑ ΣΠΥΡ.ΠΛΟΥΜΠΗ ΕΤΩΝ:85 Θανούσα κηδεύουμε...

    O «ένοχος» πίσω από 1 στα 4 θανατηφόρα τροχαία στην Ευρώπη

    Το αλκοόλ είναι η αιτία θανάτων στο 25% των τροχαίων σε...

    Γιάννης Αντετοκούνμπο για το μαυρισμένο μάτι του: «Σταμάτησα κάποιον που προσπάθησε να κλέψει μία κυρία»

    Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν με 135-133 από τους Σακραμέντο Κινγκς και...

    Πάτρα: Η 2η «Ημέρα των Φαντασμάτων» γέμισε τη Ρήγα Φεραίου με χρώματα, μουσική και χαμόγελα

    Σε εορταστικό και δημιουργικό κλίμα βρέθηκε η Πάτρα το...