Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει τα πάντα για το ταξίδι της στο Κάιρο

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκαναν το πρώτο τους ταξίδι στο εξωτερικό μαζί με τον γιο τους, λίγες μέρες πριν το Πάσχα.

    Στην επιστροφή τους για Ελλάδα, είχαν καθυστέρηση στο αεροδρόμιο και έτσι, η Ιωάννα Τούνη είχε την ευκαιρία να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων σχετικά με το ταξίδι τους στο εξωτερικό.

    Φυσικά, οι περισσότερες ερωτήσεις αφορούσαν το μωράκι τους το οποίο ήταν παντού μαζί τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

    «Το μωρό δεν χρειάστηκε εμβόλιο, ταξιδέψαμε με διαβατήριο όπως σε όλες τις χώρε εκτός ΕΕ. Το μωρό ήταν παντού μαζί μας, στο μάρσιπο ή στο καρότσι ή αγκαλιά. Το μωράκι στην Ελλάδα έχει μάθει σε βόλτες, κόσμο και φασαρία, δεν άλλαξε κάτι ιδιαίτερα στο Κάιρο. Θηλάζω αποκλειστικά οπότε δεν κουβαλούσαμε τίποτα μαζί μας εκτός από πάνες και μωρομάντηλα. Ο μπέμπης συνήθως κλαίει όταν κάθεται σπίτι. Του αρέσουν πολύ οι βόλτες, οπότε ήταν ήρεμος και δεν μας ενοχλούσε», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη για το μωρό της.

    Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει τα πάντα για το ταξίδι της στο Κάιρο

    Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει τα πάντα για το ταξίδι της στο Κάιρο

    Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει τα πάντα για το ταξίδι της στο Κάιρο

    Η Ιωάννα Τούνη αποκαλύπτει τα πάντα για το ταξίδι της στο Κάιρο

    PhysioClinic

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η περιπέτεια του 58χρονου που ξεψύχησε σε ασθενοφόρο – Δεν τον δεχόταν το νοσοκομείο

    Τραγική κατάληξη είχε ένας 58χρονος, που υπέστη οξύ έμφραγμα...

    Το χειρότερο σενάριο για σεισμό στην Ιαπωνία: 9 Ρίχτερ, 300.000 νεκροί και ζημιές που φτάνουν το μισό ΑΕΠ της χώρας

    Η οικονομία της Ιαπωνίας θα μπορούσει να καταγράψει απώλειες έως και...

    Συνταγή για γαρίδες με ρύζι και αρακά – Ένα νόστιμο και θρεπτικό πιάτο

    Οι γαρίδες με ρύζι και αρακά είναι ένα νόστιμο...

    Γλυκά Νερά: Φοιτητής εξ αποστάσεως ο δολοφόνος της Καρολάιν

    Από το κελί του στο σωφρονιστικό κατάστημα Μαλανδρίνου, όπου κρατείται...