Η Ιωάννα Τούνη στη Μύκονο με μαλλιά ράστα και ντεκολτέ

    Ημερομηνία:

    Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα στην Μύκονο. Η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» μπορεί να μην κατάφερε να βγει νικήτρια στο ριάλιτι μόδας κέριδσε όμως περισσότερη φήμη, δόξα και αναγνωρισιμότητα από τη νικήτρια Ραμόνα Βλαντή.

    Η 29χρονη Θεσσαλονικιά με το καλλίγραμμο κορμί απολαμβάνει αυτές τις μέρες τις διακοπές της στην Μύκονο και σίγουρα εν περνάει απαρατήρητη.

    Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την Ιωάννα σε βραδυνή έξοδό της στα Ματογιάννια μαζί με τον φίλο της επιχειρηματία Στηβ Τούμπα. Με μαλλί ράστα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ η Τουνάρα συγκέντρωσε πάνω της όλα τα βλέμματα!

     

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Τα καλαμάκια προκαλούν ρυτίδες αναφέρει έρευνα

    Πολλές έρευνες υποστηρίζουν ότι τα καλαμάκια προκαλούν ρυτίδες κάτι...

    Τα τρόφιμα που δεν γνώριζες ότι σε κάνουν να πεινάς περισσότερο

    Όταν πεινάτε πρέπει να τρώτε, αν ωστόσο θέλετε να...

    Σακελλαροπούλου για Σαββόπουλο: Τραγούδησες για μας, το λαό, το έθνος και την ιστορία – Καλό ταξίδι Διονύση, αγαπημένε

    «Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη, βαπτίστηκε στην ποιητικότητα και την πνευματικότητά...