Η Ιωάννα Τούνη τράκαρε με το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου – «Τα έκανα σαλάτα»

    Ημερομηνία:

    Ένα μικρό ατύχημα είχε το πρωί της Τετάρτης 26 Απριλίου η Ιωάννα Τούνη. Η γνωστή influencer πήρε το αυτοκίνητο του Δημήτρη Αλεξάνδρου για να κάνει τις δουλειές της και κατά λάθος έπεσε πάνω σε ένα άλλο αμάξι.

    Φλίγκος

    Η Ιωάννα Τούνη περιέγραψε σε story που έκανε στο Instagram τι ακριβώς συνέβη, ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη από τον σύντροφό της.

    ICECAP

    «Τελευταίο story πριν από έξι ώρες. Καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Σήμερα δεν είχα γυμναστήριο, αλλά φουλ δουλειές και ραντεβού από το πρωί στο Κολωνάκι. Τα έκανα σαλάτα, πήγα να μπω σε ένα πάρκινγκ, πήρα μαζί κι ένα άλλο αμάξι.

    Δεν έγινε τίποτα σοβαρό, ίσα ίσα να τρέχουμε με ασφαλιστικές και τέτοια. Όλα καλά, ο Δημήτρης δεν με έβρισε. Παραδόξως ούτε ο άνθρωπος με το άλλο αμάξι δεν με έβρισε. Δεν ξέρω… Σούπερ, όλα καλά. Τα λύσαμε! Απλά αυτό» αναφέρει η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο που ανέβασε.

     

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Δημήτρης Κόκοτας: «Δυστυχώς εδώ και αρκετό καιρό δεν υπάρχει πρόοδος»

    Για την εξέλιξη στην κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, μίλησε...

    “Πόλη μαγική” σε μία συναυλία εξίσου μαγική από την Πολυφωνική

    Με ιδιαίτερη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το πρωί, η...

    ΠΑΤΡΑ: Αγώνας δρόμου προς τιμήν του Γρηγόρη Λαμπράκη

    Η Επιτροπή Ειρήνης Πάτρας και Δυτικής Αχαΐας στα πλαίσια...

    ΠΑΤΡΑ: Τα συνεργεία των οπτικών ινών “στόχευσαν” αγωγό της ΔΕΥΑΠ

    Οι εργασίες που γίνονται από εταιρεία για την εγκατάσταση...