Η πρόεδρος του καρναβαλικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, ‘Ηρα Κουρή, έκανε μια ιδιαίτερη ανάρτηση στο fb, εν είδει ύστατου χαίρε, σε μαθητή της: Έτσι, μέσα στην ηρεμία των στιγμών διαβάζεις την είδηση- κεραυνό. Δεν θες να το πιστέψεις… Ο μαθητής μου κ ο μάστορας στο κίτρινο σμαρτάκι μου. Καλό ταξίδι Αποστόλη!

Πάτρα: Σοκ από το θάνατο του 37χρονου Αποστόλη Μαυρέλη- Κατέρρευσε ξαφνικά φεύγοντας από τη δουλειά του

Πάτρα: Σοκ από το  θάνατο του 37χρονου Α...

Διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός – Κηδεύεται την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 στη 1.30 το μεσημέρι στον ιερό ναό Αγ. Ελευθερίου

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου του συμπολίτη Αποστόλη Ιωαν. Μαυρέλη σε ηλικία μόλις 37 ετών.

Ο εκλιπών σύμφωνα με πληροφορίες διατηρούσε συνεργείο αυτοκινήτων στο Ζαβλάνι και ήταν ένας εξαιρετικός επαγγελματίας και καλό παιδί, όπως αναφέρουν όσοι τον γνώριζαν.

Η περιπέτεια της υγείας του Αποστόλη Μαυρέλη ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη όταν φεύγοντας από τη δουλειά του, αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Πήγε στο νοσοκομείο και λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην Αθήνα, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου και κατέληξε από ανεύρυσμα της κοιλιακής αορτής, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες.

Η είδηση βύθισε στο πένθος την οικογένεια του, όσους τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν και την Πατραϊκή κοινωνία. Εν ζωή είναι ο πατέρας του Ιωάννης Μαυρέλης. Ο εκλιπών είχε δύο αγαπημένες ανιψιές την Χριστίνα και τη Ναταλία Μαυρέλη.