Η Ιταλίδα αθλήτρια που έχει χορηγό εταιρεία παρμεζάνας και φωτογραφίζεται με κεφάλια τυριού – Δείτε φωτογραφίες

    Ημερομηνία:

    Επιτυχημένο μάρκετινγκ μπορεί να χαρακτηριστεί ήδη η απόφαση της Parmigiano Reggiano να ξεκινήσει συνεργασία με την αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής, Τζιόρτζια Βίλα.

    Η Ιταλίδα, που κατέκτησε ασημένιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού 2024, ξεχώρισε από τον σορό από τους χρήστες του ίντερνετ, τόσο για τις επιδόσεις της όσο και για την εμφάνισή της. Έτσι κάποιοι έσπευσαν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να πάρουν μια… γεύση περισσότερη και έπεσαν πάνω στα κεφάλια τυριού!

    Αξίζει να σημειωθεί πως δεν πρόκειται για ένα απλό deal μιας και η Βίλα είναι ambassador της εταιρείας από το 2021. Εκτός από την Ιταλίδα, με την εταιρεία συνεργάζονται και οι Γιάνικ Σίνερ (τένις), Ματέο Νέρι (ξιφασκία), Νίκο Μανιόν (μπάσκετ) καθώς και η παραολυμπιονίκης Τζούλια Γκιρέτι.

    Δείτε φωτογραφίες:

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Ο Τραμπ δεν αποκλείει την απέλαση του Ίλον Μασκ – “Έχει να φοβάται πολλά”

    O Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, κλιμακώνει την Τρίτη (01/07)...

    Στο αεροδρόμιο με νεαρή ξανθιά ο πρώην της Ανδριώτου Σπύρος Μαρτίκας

    Στο αεροδρόμιο της πόλης Κατάνια, στη Σικελία, «τσάκωσε» ο φακός της...

    Ο γιος του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη, Μάικλ, παντρεύτηκε τη Σοφία Πούλος

    Έντονο άρωμα Ελλάδας είχε ο γάμος του γιου του Ελληνοαμερικανού βουλευτή Γκας Μπιλιράκη με...

    ΓΕΜΗ: Από 1η Σεπτέμβρη αυστηρές προθεσμίες, ηλεκτρονικές διαδικασίες και τέλος στα… παλιά πιστοποιητικά

    Αποκλειστικά ηλεκτρονικές διαδικασίες, πλήρως οριοθετημένες προθεσμίες, ενιαίο κόστος τελών,...