Η Καινούργιου βλέπει στο πρόσωπο του Κουτσουμπή τον ιδανικό πατέρα

    Ημερομηνία:

    Το ότι θέλει να γίνει μητέρα η Κατερίνα Καινούργιου δεν είναι είδηση, αφού αρκετές φορές μέσα από την εκπομπή της έχει εκφράσει αυτή την επιθυμία της. Ωστόσο, σύμφωνα με την «Espresso», τον τελευταίο καιρό άνθρωποι που βρίσκονται κοντά της βλέπουν ότι νιώθει έτοιμη πιο πολύ από κάθε φορά, αφού στο πρόσωπο του συντρόφου της Παναγιώτη Κουτσουμπή βλέπει τον ιδανικό πατέρα. Αν και η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας είναι μόλις εφτά μήνες σε σχέση, δείχνουν πολύ ερωτευμένοι και έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα.

    Η Καινούργιου βλέπει στο πρόσωπο του Κουτσουμπή τον ιδανικό πατέρα

    Αλλωστε, η Καινούργιου δεν θα αποκάλυπτε τόσο σύντομα τη σχέση της, αν δεν πίστευε ότι είναι σοβαρή και ότι έχουν κοινά όνειρα. Αυτό είναι κάτι που συζήτησαν από τους πρώτους κιόλας μήνες της σχέσης τους, αφού η παρουσιάστρια ήταν ξεκάθαρη, πως δεν αναζητούσε κάτι επιπόλαιο, βρίσκοντας εντελώς σύμφωνο τον Παναγιώτη, ο οποίος την ίδια ακριβώς περίοδο έψαχνε το «λιμάνι» του.

    Η Καινούργιου βλέπει στο πρόσωπο του Κουτσουμπή τον ιδανικό πατέρα

    Στην εκπομπή της περασμένης Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου χάιδευε την κοιλιά της, λέγοντας ότι «τη δική μου κοιλιά χαϊδεύω, αλλά δεν… Τέλος πάντων, όλα καλά! Μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει», καθώς γνώριζε πολύ καλά ότι και ο Παναγιώτης Κουτσουμπής θέλει να αποκτήσουν παιδάκι! Η ίδια δεν θα πίεζε μέσω του τηλεοπτικού αέρα κανέναν σύντροφό της, αφού ποτέ δεν το είχε κάνει όταν είχε κατά καιρούς σχέσεις. Μόνο σε περιόδους που ήταν ελεύθερη εξέφραζε συχνά πυκνά την ανάγκη της να κάνει ένα παιδί.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Mochi: Πώς φτιάχνεται το ιαπωνικό γλυκό που κάνει θραύση

    Το mochi (προφέρεται «μότσι») δεν μοιάζει σχεδόν με καμία λιχουδιά από...

    Κατώτατος μισθός: Ο χάρτης με τους υψηλότερους και τους χαμηλότερους σε όλη την Ευρώπη – Η θέση της Ελλάδας (γραφήματα)

    Τη λίστα των ευρωπαϊκών πρωτευουσών μέσα ωρομίσθια καθώς και την πορεία...

    Αυτό είναι το πιο άπιστο ζώδιο από όλα

    Ηαπιστία είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα θέματα στις ανθρώπινες...

    Φωκίων Ζαΐμης: Σε πλήρη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για αντιμετώπιση πυρκαγιών

    Στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Πάτρα...