Τα προϊόντα ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έδωσαν το παρών στη διεθνή έκθεση Seafood Expo Global 2025, που αποτελεί το μεγαλύτερο event στον κλάδο των θαλασσινών, και εντυπωσίασαν. Η έκθεση Πραγματοποιήθηκε μεταξύ 6 και 8 Μαΐου, στη Βαρκελώνη και προσέλκυσε περισσότερους από 2187 εκθέτες από 87 χώρες και περισσότερους από 35000 επισκέπτες του κλάδου των αλιευμάτων και της εστίασης .

Τα προϊόντα ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον πλήθους επισκεπτών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το ευρύ φάσμα των προϊόντων της εταιρείας, όπως κατεψυγμένα ψάρια και θαλασσινά, καθώς και άλλες σειρές προϊόντων, όπως πανέ και σούσι. Ιδιαίτερη θέση στη φετινή παρουσία της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ στην Seafood Expo Global είχαν, τα προϊόντα τόνου αλλά και τα καινοτόμα ημιέτοιμα γεύματα.
Η σειρά τόνου ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ περιλαμβάνει 9 διαφορετικούς κωδικούς με τόνο σε κονσέρβα (με ελαιόλαδο και νερό), συσκευασίες pouches και τονοσαλάτες σε δύο γεύσεις. Ο τόνος ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ προέρχεται από ελεύθερη αλιεία ενώ οι κωδικοί του σε ελαιόλαδο και σε νερό καθώς και οι τονοσαλάτες περιέχουν κιτρινόπτερο τόνο, μια από τις πλέον premium ποικιλίες, που φημίζεται για την ποιότητά του, την ιδιαίτερη γεύση και το χαρακτηριστικά πιο ανοιχτό χρώμα του. Παράλληλα η καινοτόμα σειρά ημιέτοιμων γευμάτων της ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ εντυπωσίασε με τις σύγχρονες, γευστικές προτάσεις της όπως το χταπόδι με κοφτό μακαρονάκι ,τις γαρίδες σαγανάκι αλλά και τις γαρίδες σπαγγέτι. Πρόκειται για χορταστικά και υγιεινά γεύματα, φτιαγμένα με αγνά υλικά, ιδανικά για όλη την οικογένεια.

Η συμμετοχή της Καλλιμάνης σε αυτή τη διεθνούς εμβέλειας έκθεση επιβεβαιώνει, για ακόμη μία φορά, τον εξωστρεφή χαρακτήρα της εταιρείας καθώς και τη σταθερή δέσμευσή της για την ανάδειξη και τη διεθνή αναγνώριση των προϊόντων της σε αγορές του εξωτερικού. Άλλωστε, η ενίσχυση των εξαγωγών παραμένει στρατηγικός στόχος για την Καλλιμάνης.
Δύο λόγια για τα Καλλιμάνης
Με πάνω από 65 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης, η ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ έχει δημιουργήσει ισχυρή παρουσία στον τομέα των φρεσκοκατεψυγμένων αλιευμάτων και του τόνου στην Ελλάδα. Πλέον υπάρχει και η προσθήκη του σούσι. Έχει έδρα το Αίγιο όπου βρίσκονται και οι τρεις σύγχρονες μονάδες παραγωγής της. Το γκάμα των προϊόντων της περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών & γευστικών προϊόντων, όπως φυσικά και παναρισμένα αλιεύματα, καθώς και ημιέτοιμα /έτοιμα γεύματα με βάση ψάρια και θαλασσινά. Η εταιρεία επενδύει σημαντικά στην έρευνα και ανάπτυξη. Ενώ συμβάλλει σημαντικά στην κοινωνικο-οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Εξυπηρετεί τις αγορές του οργανωμένου λιανεμπορίου και της μαζικής εστίασης, ενώ εξάγει προϊόντα τόσο στην Ευρώπη όσο και εκτός αυτής.