Η Κάμαλα Χάρις επέλεξε για υποψήφιο αντιπρόεδρο τον Τιμ Γουόλς, τον κυβερνήτη της Μινεσότα

    Ημερομηνία:

    Τον κυβερνήτη της Μινεσότα Τιμ Γουόλς επέλεξε ως υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών η Κάμαλα Χάρις, όπως μετέδωσε το CNN.

    O 60χρονος Τιμ Γουόλς είναι πρώην εκπαιδευτικός, διανύει τη δεύτερη θητεία του ως κυβερνήτης της Μινεσότα και προεδρεύει της Ένωσης Δημοκρατικών Κυβερνητών.

    Όπως αναφέρει το BBC, η Κάμαλα Χάρις δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τον Τιμ Γουόλς. Αναμένεται να κάνει την επίσημη παρουσίασή του σε μεγάλη συγκέντρωση.

    Ως κυβερνήτης ο Γουόλς έχει προωθήσει μια προοδευτική ατζέντα, που περιλαμβάνει δωρεάν σχολικά γεύματα, στόχους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, φορολογικές περικοπές για τη μεσαία τάξη και διευρυμένη άδεια μετ’ αποδοχών για τους εργαζόμενους στη Μινεσότα.

    Κοινοποίηση:

    Τελευταία Νέα

    Κοινοποίηση:

    Περισσότερα Άρθρα
    Σχετικα

    Η άγρια ζωή δεν είναι ζωολογικός κήπος – Λύκοι, αγριογούρουνα, τσακάλια και οχιές κατεβαίνουν σε πόλεις και χωριά

    Στη φρικιαστική σκηνή της ταινίας «The Revenant», η θηριώδης αρκούδα επιτίθεται...

    Αλκοόλ – Νοθεία: Ποια ποτά νοθεύονται περισσότερο – Πώς θα το καταλάβετε

    Για την αυξημένη νοθεία που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό, κυρίως μετά την ανατίμηση...

    ΑΧΑΪΑ: Παραλία με κρυστάλλινα νερά (φωτο+video)

    Ο νομός Αχαΐας έχει να φημίζεται για τις υπέροχες...

    Έρευνα του ΙΣΑ: Ποιες αιτίες οδηγούν στην κατανάλωση αντιβιοτικών;

    Απογοητευτικά συνεχίζουν να είναι τα στοιχεία για την υπερκατανάλωση αντιβιοτικών και την...